OKEx Amsterdam Talks – The life of a trader

OKEx ziet grote uitstroom van Bitcoin na de hervatting van opnames

De bekende cryptocurrency exchange OKEx heeft vorige week aangekondigd dat het zijn opnames weer ging hervatten. Door deze hervatting registreerde de beurs een grote uitstroom van Bitcoin (BTC).

Er werden ongeveer 2.822 Bitcoins verplaatst van OKEx in bloknummer 658.728 gedolven om 08:12 UTC. Volgens blockchain-analysebedrijf CryptoQuant was dit de grootste uitstroom van Bitcoin in één blok sinds mei 2019.

Van de 2.822 ingetrokken munten zijn er 456 overgebracht naar de bekende concurrent van OKEx, namelijk Binance, en meer dan 400 zijn verplaatst naar andere exchanges. Ondertussen besloten 54 rekeninghouders om het zekere voor het onzekere te nemen en besloten om hun activa in eigen beheer te nemen.

Op 15 oktober werden plotseling de opnames door OKEx opgeschort, omdat het het contact met één van zijn privésleutelhouders had verloren. De persoon was namelijk in oktober door de politie meegenomen voor verhoor en kon hierdoor geen transacties aftekenen met zijn sleutels.

Sommige analisten hebben de recente snelle stijging van Bitcoin tot het hoogste punt in 35 maanden boven de $19.000 in verband gebracht met een aanbodtekort, gedeeltelijk als gevolg van de opschorting van opnames door OKEx. Dit omdat de prijsstijging begon nadat de beurs aankondigde dat het de opnames tijdelijk zou gaan opschorten. Veel andere marktwaarnemers zien echter geen sterke reden om de laatste prijsstijging te koppelen aan de problemen van OKEx en zien dit als een toevalligheid.

Bitcoin daalde vandaag bijna $2.500, kort voordat OKEx de opnames opnieuw zou hervatten. Het is niet duidelijk of dit wederom toeval is of dat het echt aan elkaar gekoppeld kan worden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN