Bitcoin Nieuws

Grote Amerikaanse vermogensbeheerder, die meer dan $35 miljard beheerd, gaat nu ook Bitcoin aanbieden

De bekende vermogensbeheerder Eaglebrook Advisors, Inc heeft aangekondigd dat Mariner Wealth Advisors zijn Bitcoin SMA-product beschikbaar zal stellen voor klanten die interesse hebben om te investeren in cryptocurrencies.

Volgens het persbericht dat maandag werd gepubliceerd, geeft Mariner Wealth Advisors – een nationaal vermogensadviesbureau met meer dan $35 miljard aan beheerd vermogen – klanten toegang tot Eaglebrook’s Bitcoin SMA. Het bedrijf is de afgelopen vijf jaar door gerangschikt in de top vijf van Amerikaanse RIA’s (Registered Investment Advisors) door Barron’s.

Eaglebrook, gevestigd in Washington D.C., biedt zijn Bitcoin SMA-product aan aan geregistreerde RIA’s en financiële adviseurs. Het bericht beweert dat het product adviseurs in staat stelt om Bitcoin te kopen via een eenvoudig en veilig proces, naast het bieden van handelsuitvoering en gegevensaggregatie.

Marty Bicknell, CEO en president van Mariner Wealth Advisors, zei dat de Bitcoin SMA klanten in staat stelt hun algehele vermogensplan aan te vullen met cryptocurrencies. Hij zei het volgende:

“Ons verlangen om nieuwe oplossingen te vinden wordt altijd gedreven door de behoefte van de klant en we kijken ernaar uit om met Eaglebrook samen te werken aan dit nieuwe streven.”

Het bericht claimt verder dat de vraag naar Bitcoin (BTC) vanuit financiële adviseurs en klanten is versneld als gevolg van de huidige trends, waaronder “groei in investeringsvraag van millennials en institutionele beleggers.”

Christopher King, CEO van Eaglebrook Advisors, zei dat hij verwacht dat de acceptatie van cryptocurrencies in de toekomst zal toenemen naarmate de markt volwassener wordt, waardoor de vraag nog groter wordt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN