Bitcoin

Game of Thrones actrice vraagt zich af of ze Bitcoin moet kopen

De Britse actrice Maisie Williams, die Arya Stark in Game of Thrones speelde, is op Twitter een opiniepeiling begonnen met de vraag of ze in Bitcoin (BTC) moet investeren. Maisie Williams plaatste maandag tweet met de vraag: “moet ik long gaan op Bitcoin?”. Twitter gebruikers konden hierop antwoorden met ‘ja of nee’.

Bitcoin

Haar bericht kreeg meer dan 900.000 stemmen en het antwoord met de meeste stemmen was ‘nee’, namelijk 53,4%. 46,4% van de stemmen was ‘ja’. Haar tweet had verder 14,2 duizend likes, 3,3 duizend reacties, 1,6 duizend retweets ontvangen.

Het bericht viel ook op bij voormalig hedgefondsbeheerder en Bitcoin fan, Mike Novogratz. Hij plaatste de volgende reactie:

“Ik heb gisteravond meer $BTC gekocht voor $15.800. Het gaat naar 20k en richting 65k. Het netwerkeffect heeft het overgenomen. Ik zie heel veel nieuwe kopers en er is heel weinig aanbod. Dus JA, koop het.”

De Bitcoin koers staat op het moment van schrijven op $18.200 – €15.375. Wil je in Bitcoin investeren? Doe dat via de ‘buy Bitcoin’ knop hieronder!

Onder degenen die nog meer reageerden, waren Justin Sun, Barry Silbert en Tesla CEO Elon Musk. Musk zei:

“Gooi een Bitcoin naar je Witcher.”

Nadat de peiling was afgelopen, gaf Maisie Williams een update en bedankte alle deelnemers voor hun advies. Toch volgde ze de meerderheid niet en zei ze eigenlijk:

“Ik heb er toch een paar gekocht.”

Bitcoin

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN