Bitcoin geldautomaten

Bitcoin koers maakt vergelijkbare bewegingen als in 2017, is een daling op komst?

De Bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen weken uitermate sterk gepresteerd en steeg tot maar liefst $16.500. Echter beginnen analisten nu te vrezen voor een flinke correctie. Een cryptocurrency analist gaf onlangs in een grafiek aan dat Bitcoin op dezelfde manier wordt verhandeld als tijdens de hoogtepunten van de Bitcoin koers in 2017. De analist suggereert dat een daling op komst is en de koers richting $14.000 kan dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Het hoogtepunt in 2017 op $20.000 en prijsactie van vandaag.”

Bitcoin koers

Bitcoin is op dit moment bezig met het testen van een belangrijke parabolische trendlijn. Deze trendlijnen worden nauwlettend in de gaten gehouden door analisten en een breuk onder deze trendlijn zou voor een daling kunnen zorgen. Een cryptocurrency analist gaf onlangs aan dat hij dit in de gaten houdt en vraagt zich af of de Bitcoin koers deze parabool kan overleven. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“BTC: Kan de parabool overleven?”

Bitcoin koers

Bitcoin koers kan dalen naar $15.133

We spraken ook met de mannen van CryptoCoinTalk en vroegen om hun visie op de Bitcoin koers. Ze gaven aan dat wanneer ze naar Bitcoin kijken ze zien dat we een major MS hebben gebroken (trendlijn) en daarnaast de top range aan het verliezen zijn. Dit zijn eigenlijk 2 belangrijke factoren voor CryptoCoinTalk.

Volgens de analisten ligt de top range op $15.958. Ook denken ze dat als BTC daar duidelijk op de 4H onder closed, we wel is een move kunnen gaan maken richting de EQ op $15.133. Ze voegden er nog het volgende aan toe:

“We kunnen nu dan het volgende scenario schetsen. Een LTF move omhoog richting de $16.125-$16.177 om de fibs en de supply aan te tikken voor een verdere move down. Of een verdere retrace omhoog richting de trendlijn en de complete fibs op $16.200-$16.270. Vanuit dit level kunnen we dan de correctie gaan zien die er voor kan zorgen dat we de close onder de top range krijgen op de 4H voor een move down richting de EQ.”

Bitcoin koers

Recentelijk plaatsten de mannen van CryptoCoinTalk ook een gloednieuwe Bitcoin koers analyse op onze site. Lees de volledige analyse hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN