PayPal Bitcoin

PayPal schrapt zijn wachtlijst voor cryptodiensten

De betalingsgigant heeft zijn wachtlijst voor cryptodiensten geschrapt, wat betekent dat alle in aanmerking komende klanten in de Verenigde Staten nu cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en vasthouden. De bestedingslimieten voor cryptocurrencies zijn ook verhoogd van $15.000 naar $20.000.

Het nieuws volgt op het recente nieuws dat PayPal besloten heeft om cryptocurrencies aan te bieden aan haar gebruikers in de Verenigde Staten.

Het bedrijf zei het volgende over het besluit om de wachtlijst te schrappen:

“We zijn verheugd aan te kondigen dat alle in aanmerking komende PayPal-rekeninghouders in de VS nu rechtstreeks cryptocurrency kunnen kopen, aanhouden en verkopen met PayPal.”

Oorspronkelijk had het bedrijf een wachtlijst ingesteld voor zijn cryptodiensten, maar het bedrijf gaf onlangs aan dat het een overweldigende vraag naar dergelijke diensten van zijn gebruikers had ervaren. Hierdoor heeft het bedrijf besloten om alle PayPal-gebruikers in de VS toe te staan om cryptocurrencies te gebruiken om voor goederen en/of diensten te betalen bij 26 miljoen verkopers over de hele wereld.

Het is echter belangrijk om te melden dat de verkopers geen cryptocurrencies zullen ontvangen, maar ‘gewoon’ fiat-valuta’s. Dit omdat PayPal de cryptocurrencies converteert voor de verkopers.

Bovendien is het niet mogelijk om de cryptocurrencies van de PayPal-rekening te verplaatsen. PayPal houdt de cryptocurrency namens zijn gebruikers vast en je kan ze alleen terug converteren naar fiat-valuta’s om het geld van je rekening te halen.

PayPal ondersteunt bij de lancering vier cryptocurrencies: Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum. Het is van plan de functies uit te breiden naar Venmo en “geselecteerde internationale markten” in de eerste helft van volgend jaar. We zijn benieuwd welke markten de betalingsgigant in het vizier heeft, maar dat zullen we moeten afwachten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN