Bitcoin koers analyse

Bitcoin koers is zich aan het voorbereiden voor een nieuwe stijging

De Bitcoin (BTC) koers lijkt weer te zijn teruggekeerd in een uptrend en de prijs wordt nog steeds door kopers omhoog geduwd. Het begint erop te lijken dat Bitcoin zijn rally van de afgelopen twee maanden zal gaan voortzetten en zijn weerstand van $16.000 gaat doorbreken. Bitcoin doet inmiddels zijn derde poging om, wat lijkt op een bullish ‘ascending triangle’ patroon, uit te breken. Analisten geloven erin dat Bitcoin zijn weerstand van $16.000 doorbreken en zijn vorige all time high opnieuw zal gaan op zoeken.

Bitcoin koers blijft bullish

Een crypto-analist heeft onlangs een grafiek gedeeld waarmee hij laat zien dat de Bitcoin koers bullish blijft en we volgens de grafiek in 2021 flinke stijgingen kunnen zien, die de vorige all time high zullen overtreffen. Hij zei:

“Groene cirkel geeft aan waar we ons bevinden in deze macrocyclus. Start van de belangrijkste bull run (voor het geval het nog niet duidelijk is). BTC’s on-chain Relative Strength Index is net aan het opwarmen. Rode verticale lijnen zijn de halveringen en zorgen voor de bullish supply shock-impuls.”

Bitcoin koers

Ook de maandelijkse afsluiting van november zou enorm van essentieel belang zijn voor de Bitcoin koers. Mocht de geschiedenis zich namelijk herhalen dan kunnen we binnenkort mooie stijgingen gaan zien. Deze stijgingen gaan gepaard met winsten die kunnen oplopen tot 1000%.

Maandelijkse afsluiting

Een andere analist deelde onlangs zijn gedachten over wat op de korte termijn belangrijk is voor de Bitcoin koers. Hij merkte op dat Bitcoin richting de $17.000 kan stijgen, maar dan is het vooral nodig dat BTC een dagelijkse kaars boven $16.000 weet te sluiten. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“BTC: grote doorbraak voor higher-highs in zowel lage tijdframes als de dagelijkse grafiek. Bitcoin komt in de buurt van enkele wekelijkse niveaus in de buurt van $16.200, die kunnen worden afgewezen. Sluit we hierboven op de daily en de prijs stijgt waarschijnlijk met momentum naar $17k+. “

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN