The News Provenance Project

Amerikaanse staat New Jersey is bezig met een wetsvoorstel voor blockchain en cryptocurrencies

Wetgevers in de Amerikaanse staat New Jersey analyseren een wetsvoorstel dat bedrijven zou reguleren die actief zijn in blockchain-technologie en cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC).

Het wetsvoorstel vereist dat digitale activa-bedrijven een vergunning hebben van het Department of Banking and Insurance. De Digital Asset and Blockchain Technology Act, geïntroduceerd door de senaatsdemocraat Nellie Pou, stelt strikte licentievereisten voor bedrijven in de crypto-industrie.

Cryptobedrijven met een vergunning van staten die een wederkerigheidsovereenkomst met New Jersey hebben, zullen ook mogen opereren in de staat. Overtreders worden echter aansprakelijk gesteld en dienen een boete van $500 per dag te betalen.

De voorgestelde wet stelt ook nieuwe voorschriften die cryptobedrijven verplicht om de belangen van consumenten in de industrie te beschermen. Ze zullen bijvoorbeeld de risico’s moeten bekendmaken die gepaard gaan met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies.

“Alle openbaarmakingen die door deze wet worden vereist, zullen worden getoond en individueel worden goedgekeurd door een consument vóór elke transactie met digitale activa in een elektronische kiosk.

Elke in rekening te brengen vergoeding wordt weergegeven en individueel overeengekomen door een consument voordat een transactie met digitale activa of een saldo van digitale activa wordt aangevraagd bij een elektronische kiosk.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN