Bitcoin computerspel

Bitcoin koers is nog steeds bullish en maakt zich klaar voor volgende stijging

Bitcoin (BTC) heeft de laatste twee maanden flink wat analisten verrast met stijgingen die velen niet op korte termijn hadden verwacht. Toch hebben we in de afgelopen jaren verschillende Bitcoin koers stijgingen én dalingen gezien, die in een rap tempo accelereerden. Analisten blijven in ieder geval veel vertrouwen hebben in de vooruitzichten op korte termijn. Zo voorspellen ze dat BTC op korte termijn kan doorstijgen. Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin koers rond de $15.445 – €13.000.

Bitcoin koers stijging in zicht

Een handelaar gaf onlangs aan dat het vrij normaal is dat de Bitcoin koers, na deze aanzienlijke stijging van het afgelopen weekend, een kortstondige daling zag. Hij merkte op dat als Bitcoin rond de $15.500 consolideert een stijging richting $17.000 aannemelijk is. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Uitbreken, opnieuw testen, sterk volume omlaag halen, de hele volumezone en meer geretraced. Het zou me verbazen als we meer dalen. Breakout-handelstijd, boven rood. $15k-$15.3k zou een ideale Bitcoin koers zijn om te bieden.”

Bitcoin koers

Bitcoin houdt belangrijke support vast

De analisten van CryptoCoinTalk gaven in gesprek met ons aan dat ze nu vooral duidelijk zien dat we een trendlijn aan het vormen zijn, wat in hun optiek nu de markt structuur maakt. Volgens de analisten hebben we een high op $15.958 en een low op $14.342. Beide levels zijn nog niet gehit en zorgt er dus voor dat er aan beide kante nog liquiditeit ligt.

Ze voegden er nog het volgende aan toe:

“Gezien de trendlijn en de fibs waar we nu op zitten ($14.911-$14.780) is de kans op een bounce zeker aanwezig. Deze zal logische wijs zijn richting de top range om daar liquiditeit op te halen en vervolgens een move down te maken naar de bottom range. Wanneer we de trendlijn naar de downside breken verwacht ik een versnelde reactie naar de bottom range. We maken dan namelijk een MS break. Het zou mooi zijn als we voordat scenario eerst nog de liquiditeit aan de bovenzijden hebben opgehaald.”

Bitcoin koers
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN