XRP koers

XRP koers kan in 2021 beter presteren dan Bitcoin, aldus analist

De meningen over de toekomst van de cryptocurrency van het blockchain bedrijf Ripple, XRP, zijn erg verdeeld. De een verwacht een toekomst van dalingen en de ander verwacht dat de munt zich opmaakt voor een grote stijging. De analist Timothy Peterson valt in de laatste categorie. Hij gaf onlangs aan dat hij gelooft dat XRP zich opmaakt voor een langverwachte uitbraak die ervoor zou kunnen zorgen dat de XRP koers beter gaat presteren dan Bitcoin (BTC).

XRP heeft bijna zijn omslagpunt bereikt

In een reeks tweets gaf Peterson aan dat de indicator van de Lowest Price Forward (LPF) suggereert dat XRP bijna een omslagpunt heeft bereikt. Hij zei het volgende op Twitter, onder vermelding van de onderstaande grafiek:

Bron: Twitter

“Ik weet dat het niet als iets bijzonders uitziet, maar dit is de lowest price forward van XRP. Ik denk dat mensen verrast zullen zijn over de prestaties van Ripple in 2021, het zal waarschijnlijk zijn beste jaar sinds 2017 hebben en misschien beter presteren dan Bitcoin.”

Wat Bitcoin betreft, zegt Peterson dat het onwaarschijnlijk is dat de leidende cryptocurrency dit jaar $20.000 zal doorbreken. Hij gelooft echter dat er een kans van 90% is dat BTC in 2021 zijn hoogste punt ooit zal doorbreken.

Luke Martin verwacht eerst grote XRP-uitverkoop

De XRP-voorspelling van Peterson staat in schril contrast met een recente analyse van Luke Martin, die aangaf dat de XRP koers een grote uitverkoop tegemoet kan gaan zien.

Luke Martin is een handelaar en gastheer van de VentureCoinist-podcast. Hij heeft onlangs aangegeven dat hij gelooft dat de Bitcoin-bullrun, die onlangs is begonnen, “het XRP-leger eindelijk zal dwingen zich over te geven en de nederlaag toe te geven.”

Die capitulatie kan er echter ook voor zorgen dat Ripple eindelijk weer gaat stijgen. In Martin’s grafiek resulteert de sterke piercing van de onderste ondersteuning in een elastisch bandachtig effect dat XRP naar zijn hoogste punt ooit tegen BTC gaat sturen.

Zoals Martin zegt, kon het XRP-leger eindelijk een nederlaag toegeven tijdens het vroege begin van de bullrun van Bitcoin, maar die uitverkoop zou de laatste daling kunnen zijn voordat de bullrun van Ripple begint.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN