Cryptocurrencies

Grayscale beheert nu meer dan $9 miljard aan crypto-activa

Crypto-investeringsfonds Grayscale Investments heeft onthuld dat het nu meer dan $9 miljard aan crypto-activa beheert. Het suggereert ook dat zijn crypto-investering waarschijnlijk zal blijven groeien, gezien het succes van de verschillende fondsen die het bedrijf aanbiedt.

De crypto-investeringen van Grayscale zijn een voorbeeld van hoe investeren in cryptocurrencies als hedge tegen de inflatie steeds meer mainstream wordt. Eerder dit jaar lanceerde ‘s werelds grootste kapitaalbeheermaatschappij, Fidelity Investments, ook zijn eigen Bitcoin fonds, waarmee het tracht om traditionele investeerders aan te trekken en over te halen om in cryptocurrencies te investeren.

In een verklaring na de lancering zei Fidelity dat het een langetermijnverbintenis is aangegaan met de toekomst van blockchain-technologie en dat dit fonds zijn klanten meer toegang zou geven tot Bitcoin.

Fidelity is niet de enige gigant in de investeringswereld die zich bezighoudt met crypto-investeringen. Banken en beurzen over de hele wereld, zoals JPMorgan en de Chicago Mercantile Exchange (CME), bieden hun klanten al lang toegang tot crypto-investeringen. Sterker nog, CME maakte eind 2017 naam toen het als eerst reguliere Bitcoin-futures aankondigde.

Aangezien beleggingsondernemingen zoals Grayscale en Fidelity hun crypto-activa blijven uitbreiden en financiële instellingen zoals JPMorgan en de CME de toegang blijven verbreden, kunnen we alleen verwachten dat de instroom van instellingen in de crypto-wereld zal blijven toenemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN