Bitcoin

Bitcoin koers herstelt zich na daling en is klaar voor de volgende move

De officiële verkiezing van Joe Biden tot de 46e Amerikaanse president zorgde ervoor dat Bitcoin (BTC) en de rest van de cryptocurrency-markt een aanzienlijke daling zagen. De Bitcoin koers daalde na de bekendmaking richting $14.344, echter herstelde BTC gisteren en steeg het richting $15.400. Velen vragen zich nu af of een bull-run aanstaande is. De laatste keer dat we een bull-run hadden, was drie jaar geleden. Toen steeg de Bitcoin koers in slechts 33 dagen van $5.500 naar $20.000.

Een cryptocurrency analist, met meer dan 80.000 volgers op Twitter, gaf aan dat hij met trots naar Bitcoin kijken. De koningsmunt is bezig met de 5e groene wekelijkse candle neer te zetten. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“BTC werkt aan zijn wekelijkse 5e groene candle op rij, maar wat nog belangrijker is: een overtuigende afsluiting boven dat cluster van juli 2019.”

Bitcoin koers

Bitcoin koers kan $46.000 bereiken

Cryptohandelaar Crypto₿irb voorspelt dat de BTC koers nog flink kan stijgen en het dubbele van zijn all time high kan bereiken. Hij voorspelt dat Bitcoin richting de $46.000 kan stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Nieuw $BTC ATH $46.000 + naar mijn mening.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN