Ethereum Nieuws

Vitalik Buterin stort 3.200 ETH op aanbetalingsadres van Ethereum 2.0

Het nieuw gelanceerde aanbetalingscontractadres voor Ethereum 2.0 – de volgende-generatie-versie van het Ethereum blockchain-netwerk – blijft groeien en staat op 31.557 ETH op het moment van drukken. 3.200 ETH daarvan – ter waarde van ongeveer $1,3 miljoen tegen huidige prijs – werd bijgedragen door Ethereum-maker Vitalik Buterin, volgens Etherscan.

Buterin gaf zelf aan dat hij verwacht dat het aanbetalingscontract mensen zal blijven aantrekken “aangezien stakers hun munten uit de koude opslag halen, vertrouwd raken met de tools en erop vertrouwen dat de tools werken en ze hun munten niet per ongeluk weggooien enzovoort.”

Wat betreft de vraag of het adres van het aanbetalingscontract de vereiste 524.288 ETH zal bereiken – wat 16.384 validators vormt – op 1 december, de vroegste datum waarop het ontstaan ​​van Eth2’s fase 0 kan beginnen, sloeg Buterin een positieve noot toe, maar voegde eraan toe: “Er zijn niet veel van precedenten.”

Hij zei verder:

“Als je bijvoorbeeld naar de Ether verkoop in 2015 kijkt, was er een aanzienlijk (maar teleurstellend) deelnemingsniveau op dag 1, daarna heel weinig op dagen 2-12, en dan op dag 13 en vooral 14 (de laatste dag met een volledige korting) was er een enorme piek die uiteindelijk ongeveer de helft van alle ether was die uiteindelijk in de verkoop ging, dus het is heel goed mogelijk dat we ook hier een rustige periode zullen zien en dan veel deelname in de laatste week van november. Maar ik ben nu maar aan het speculeren, we zullen zien!”

Zoals eerder deze week werd gemeld, vertegenwoordigt de lancering van het stortingsadres het laatste deel van wat een jarenlang proces is geweest om Ethereum te verschuiven van een proof-of-work-netwerk naar een gebaseerd op proof-of-stake. In fase 0 wordt de Beacon Chain van Ethereum 2.0 gelanceerd, die zal dienen als een soort ruggengraat voor het opkomende netwerk.

In augustus lanceerden ontwikkelaars Medalla, een testnet dat diende als een generale repetitie voor meerdere clients voor de werking van de Phase 0 van Ethereum 2.0.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN