Bitcoin koers

Bitcoin koers bereikt nieuw hoogtepunt, stijgen we door naar $15.000?

De Bitcoin (BTC) koers steeg vandaag boven de $14.500 en de koningsmunt heeft hiermee een nieuw jaarlijks hoogtepunt bereikt. In de afgelopen twee maanden heeft de Bitcoin koers goed gepresteerd en door deze uitstekende prestaties steeg de koers van $9.950 naar $14.548.

Vanwege de Amerikaanse presidentsverkiezingen werd er verwacht dat Bitcoin te maken zou krijgen met ernstige volatiliteit, echter is de koers redelijk stabiel gebleven. Het positieve nieuws is dat de Bitcoin koers sinds de start van de presidentsverkiezingen gestaagd stijgt.

Analist: stuur BTC direct voorbij $16.000

Een cryptocurrency handelaar, met 90.000 volgers op Twitter, is lovend over Bitcoin en gaf aan dat de koningsmunt opnieuw higher-highs maakt op de daily boven de $14.000. In zijn tweet geeft hij aan dat hij de Bitcoin koers rechtstreeks richting $16.000 wil zien gaan.

“Opnieuw maakt Bitcoin higher-highs op de daily boven de $14.000. Toch lijkt het alsof het dit doet zonder veel moeite. Het zou de afleiding van de verkiezingen kunnen zijn, maar het lijkt erop dat velen niet beseffen hoe groot dit is. Stuur het rechtstreeks over $16k en misschien worden er een paar wakker.”

Bitcoin koers

Analist: Bitcoin koers nog steeds bullish!

We spraken met Daan van Benelux Crypto over zijn visie op de Bitcoin koers. Hij gaf aan dat we gisteren een mooie 4hr close boven de fib 1.618 hebben gemaakt en dat er tot de $15.000 geen sterk resistance te zien is. Volgens hem is de short-term support nu de $14.000 zone met daaronder een key-support op de $13.000 zone. Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De RSI ziet er ook netjes uit en de Bitcoin koers is weer naar boven uitgebroken. Ook de mac-d bevindt zich zoals te zien in de bullish zone op de 4hr. Echter begint de daily er wel “oversold” uit te zien, dus dat is wel iets om in de gaten te houden. Onze verwachting nu is een retest naar de fib 1.618 en dan weer een move richting de 15k. Mocht de fib 1.618 het niet houden, dan zullen we onze ogen weer richten op de 13k zone. Voorlopig zijn we nog steeds bullish!

Bitcoin koers
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN