Bitcoin koers

Bitcoin adressen met ten minste 1 BTC bereikt nieuwe mijlpaal

Het aantal adressen dat tenminste één Bitcoin vasthoudt heeft volgens gegevens van de crypto-gegevensbedrijf Glassnode zojuist een nieuwe mijlpaal bereikt. Op 17 september werden er door Glassnode 824.160 Bitcoin adressen gerapporteerd en nu zien we dat dit er momenteel 824.193 zijn.

Bitcoin

Bitcoin stijgt gestaag sinds de start in 2008

De grafiek laat zien dat het aantal adressen met tenminste één Bitcoin, sinds het ontstaan, gestaag is gestegen. De nieuwe mijlpaal zal enigszins te maken kunnen hebben met de recente stijging van de Bitcoin koers. In de afgelopen twee maanden is BTC al ongeveer met $4.000 gestegen.

Glassnode gaf onlangs ook aan dat BTC momenteel ondergewaardeerd is. Het bedrijf liet een specifieke statistiek zien dat wordt gebruikt om te identificeren en te beoordelen wanneer Bitcoin over / ondergewaardeerd is ten opzichte van zijn reële waarde.

Er worden verder ook andere records gevestigd op de blockchain van Bitcoin. Zo is de moeilijkheidsgraad van BTC mining onlangs met ongeveer 16% gedaald. Echter was dit niet de grootste daling, die vond namelijk plaats in november 2011.

Ethereum bereikt ook nieuwe mijlpaal

Bitcoin is niet de enige cryptocurrency die nieuwe hoogtepunten bereikt. Zojuist werd ook door het team van Glassnode bekendgemaakt dat Ethereum goede zaken doet. Het aantal Ethereum adressen met meer dan 100 munten heeft namelijk op 5 november een nieuwe mijlpaal van 53.019 bereikt. Het vorige record stond op 52.943 Ethereum adressen in juli 2020.

Ethereum

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN