Bitcoin koers

Bitcoin koers ligt op schema om $16.000 op te zoeken, aldus analist

Zoals jullie vast allemaal al gezien hebben, is de Bitcoin koers weer in beweging gekomen. De koningsmunt heeft vandaag een stijging van 2% gerealiseerd en staat momenteel op $13.380.

Door deze beweging zijn analisten weer aan de slag gegaan om te voorspellen welke stap de volgende zal zijn. En één analist, die eerder dit jaar de stijging naar $10.000 correct voorspelde, denkt dat de Bitcoin koers op korte tot middellange termijn nog verder kan gaan stijgen. Hij heeft zelfs aangegeven dat de munt momenteel op schema ligt om naar het volgende macroniveau te gaan van $16.000.

De analist – @BTC_JackSparrow op Twitter, die de onderstaande grafiek deelde – is in het verleden buitengewoon nauwkeurig geweest. In maart voorspelde hij dat Bitcoin tegen mei of juni een V-vormige omkering naar $10.000 zou ondergaan. En onlangs, voorafgaand aan de laatste beweging omhoog, deelde hij grafieken die aangeven dat BTC in oktober of november naar $14.000 zou kunnen stijgen, wat nu lijkt te gaan gebeuren.

Bron: BTC_JackSparrow Twitter

Whales bereiden zich ook voor

De grotere spelers in de crypto-markt, ook wel whales genoemd, lijken zich ook voor te bereiden op de kans dat de Bitcoin koers vanaf hier omhoog schiet, omdat het te maken heeft met weinig weerstand in het orderboek.

Een andere cryptohandelaar – @Lightcrypto op Twitter, die wordt geprezen door individuen als Su Zhu van Three Arrows Capital – deelde onlangs de onderstaande grafiek. Het laat zien dat er boven de prijsactie van Bitcoin, van $13.200 tot $14.000, met name op OKEx weinig weerstand ondervindt van het orderboek:

“Het orderboek van OKEx-futures vraagt ​​om op de markt te worden getrokken / uitgevoerd in de afgelopen dagen terwijl BTC consolideert. Een verplaatsing van meer dan $ 14.000 op korte termijn neemt toe in waarschijnlijkheid.”

Bron: Lightcrypto op Twitter

Het orderboek van OKEx is vooral belangrijk omdat velen beweren dat het de plek is waar veel whales handel drijven, vooral die in Azië. Azië heeft lange tijd een te grote invloed gehad in de ruimte vanwege de vroege acceptatie van Bitcoin en crypto.

De grafiek laat zien dat als de Bitcoin koers vanaf hier omhoog gaat, het aanvankelijk weinig verkoopdruk op OKEx zal ondervinden. Dit houdt in dat de Bitcoin koers weinig weerstand zal ondervinden om verder te stijgen, wat uiteraard goed nieuws is voor ons als Bitcoin-supporters.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN