Crypton

Crypton (CRP) beschikbaar op crypto-exchanges

Een van de meest verwachte cryptocurrencies van 2020 – Crypton (CRP) – komt naar de internationale cryptocurrency-markt. Sinds kort is CRP beschikbaar op cryptocurrency exchanges latoken.com en zg.com, waar iedereen nu CRP kan kopen, verkopen en ruilen. Alle huidige informatie over de wisselkoers van de munt kun je vinden op coingecko.com.

  • Crypton is de interne cryptocurrency van het Utopia P2P-netwerk – een revolutionair gegevensprivacyproject op internet.

Voor iedereen die de kans heeft gemist om in het vroege stadium van de ontwikkeling in Bitcoin te investeren, is hier een tweede kans om in een vroeg stadium te investeren in een nieuw en snel ontwikkelende cryptocurrency. In dit stadium van ontwikkeling kan iedereen de cryptocurrency tegen de laagste prijs kopen. Dus investeer nu een beetje en maak winst naarmate de waarde gestaag toeneemt.

Crypton is de cryptocurrency van de toekomst die de bescherming en vertrouwelijkheid van financiële transacties garandeert. Wat opmerkelijk is, is het unieke karakter van Crypton, dat is gebaseerd op een mix van blockchain en zijn eigen protocollen in het Utopia P2P-ecosysteem. Daar kunnen de ontwikkelaars alle benodigde internettools op één plek combineren. Overigens heeft geen enkel internetproject dit eerder gedaan. Het omvat de mogelijkheid om gegevens veilig over te dragen en op te slaan, evenals de volledige anonimiteit en privacy van elke gebruiker.

Als gevolg hiervan draag je door te investeren in Crypton bij aan het gebruik en de popularisering voor privégebruik van tools zoals:

  • uMessenger: een instant messenger waarbij de communicatie tussen gebruikers gedecentraliseerd en gecodeerd is.
  • uMail: beveiligd delen van bestanden met veilige informatieoverdracht.
  • Idyll Browser: een anonieme browser met verborgen verkeer op basis van zijn eigen beveiligingsprotocol.
  • uWallet: een gecodeerde e-wallet op basis van blockchain-technologie waarbij financiële transacties in een ketting op hoofdknooppunten zitten en iedereen een ketting heeft met uNS-kanalen.
  • uNS: een uniek domeinnaamsysteem als een volledig veilig alternatief voor DNS.
  • Mining-bot: een speciale bot die unieke proof-of-memory-technologie gebruikt voor een snelle manier om cryptons te verdienen door alleen het ecosysteem te gebruiken.

Elke Utopia-client krijgt alle benodigde internettools voor de moderne wereld op één plek met de interne cryptocurrency Crypton. Houd er rekening mee dat het elke dag steeds populairder wordt op internationale cryptocurrency-exchanges.

Crypton heeft veel overeenkomsten met Bitcoin. Beide cryptocurrencies hadden geen ICO en beide hebben een hoge mate van bescherming op basis van decentralisatie.

Niemand weet wie de echte eigenaar is van deze projecten. Bitcoin is ontwikkeld door een persoon of groep onder de naam Satoshi Nakamoto, terwijl de ontwikkelaar van Crypton de 1984 Group is. Deze pseudoniemen zijn gekozen om druk van overheidsinstanties en derden te vermijden. In het geval van Crypton draagt ​​het bij aan een echte revolutie in de cryptocurrency-wereld.

Bovendien geeft CRP geen transactiegegevens weer. Het is bedoeld voor anonieme betalingen. Derden hebben geen toegang tot informatie over de identiteit van klanten die Cryptons voor persoonlijke doeleinden gebruiken. Het hele proces van het uitvoeren van een transactie is gekoppeld onder een cryptografische handtekening. De overdracht zelf via het netwerk is ook verpakt in codering.

Tot nu toe was het Utopia-platform alleen beschikbaar voor desktopapparaten. De ontwikkelaars hebben echter al de release van een mobiele versie van het ecosysteem aangekondigd. Met andere woorden, Utopia staat klaar om nog toegankelijker en populairder te worden, wat betekent dat Cryptons aanzienlijk in prijs zullen stijgen.

Grijp jouw kans en wees een van de eersten. Begin snel met investeren in CRP!

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN