Bitcoin koers

Bitcoin koers beweegt rond de $13.000, kunnen we hoger?

De Bitcoin (BTC) koers heeft de laatste dagen een sterke rally doorgemaakt en bulls hebben verschillende keren beweerd dat de Bitcoin koers binnenkort richting de $20.000 zal stijgen. Hoewel veel analisten denken dat het zal gebeuren, zijn sommigen het daar niet mee eens. Op het moment van schrijven beweegt BTC rond de $12.993, volgens cijfers van Binance.

Bitcoin koers

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

BTC bull run aanstaande?

Nautilus Research, een onafhankelijk onderzoeksbureau dat institutionele beleggers bedient, plaatste onlangs een Bitcoin grafiek met de historische bull runs. Het bedrijf ziet patronen in de Bitcoin grafiek waarbij ze beweren dat het signalen vormt, die eerder zijn gezien bij andere bull runs.

Op de grafiek zien we dat de Bitcoin koers, net als in de vorige bulls runs, meer dan 80% is gecorrigeerd. Dit ten opzichte van zijn hoogtepunten tijdens deze rally. Daarnaast heeft BTC vervolgens meer dan een jaar geconsolideerd. Als de geschiedenis zich herhaalt zou dit betekenen dat de Bitcoin koers een aanzienlijke stijging gaat doormaken, welke hem richting een nieuw all time high zal brengen.

Nautilus Research plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin echo’s van patronen voorafgaand aan eerdere grote uitbraken.”

Bitcoin koers
Bron: Twitter

Eerder voorspelde handelaar Logan Han dat de Bitcoin koers richting de $20.000 kan stijgen. Hij merkte zelfs op dat BTC zijn vorige ‘all time high’ kan overtreffen als het boven de $12.000 blijft bewegen.

Bitcoin koers op weg naar $13.500

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, merkte onlangs op dat het gebied van $12.800 goed stand hield en de Bitcoin koers zijn bullish prijsactie kan voortzetten richting $13.500. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ja, het gebied van $12.800 hield stand en er vond een mooie opleving plaats. Dit momentum kan zich voortzetten richting $13.500 voordat er een korte termijn top is. Zeer goede structuur op de markten.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN