Bitcoin koers

Bitcoin koers brak door de $13.000, wat is de volgende stap?

Het Bitcoin (BTC) feest lijkt net pas begonnen te zijn, want waar we op 9 oktober nog door een Bitcoin koers van $11.000 braken, stormde het op 22 oktober door de $13.000. De koningsmunt bereikte zelfs een koers van $13.217 op Binance, een stijging van maar liefst 20% in slechts 13 dagen tijd.

BTC

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

De Bitcoin koers lijkt in ieder geval de wind in de rug te hebben en met het nieuws dat PayPal nu officieel Bitcoin aan zijn gebruikers gaat aanbieden, lijkt de koningsmunt niet te stoppen.

Veteraan handelaar Peter Brandt, gaf onlangs aan dat de sterke prestaties van Bitcoin onder meer komen door de grote vraag van instellingen. De sterke technische structuur van BTC in de high time frame en met name de weekly chart en de versterkende fundamentals ondersteunen het marktsentiment.

Brandt plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin – ALS de huidige winsten tot eind oktober aanhouden – is het klaar voor de op één na hoogste maandelijkse afsluiting ooit. $BTC instellingen zijn steeds meer betrokken bij het eigendom van BTC. Instellingen beoordelen maandelijks de waarde van hun activa.”

Bitcoin koers

Eerder voorspelde handelaar Logan Han dat de Bitcoin koers richting de $20.000 kan stijgen. Hij merkte zelfs op dat Bitcoin zijn vorige ‘all time high’ kan overtreffen als het boven de $12.000 blijft bewegen.

Analist: Bitcoin koers van $16.000 in zicht

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, merkte onlangs op dat hij naar een support kijkt tussen de $13.250 – $14.000. Volgens hem zou de Bitcoin koers kunnen stijgen naar $16.000, als de $13.600 wordt doorbroken.

CryptoMichaël plaatste de onderstaande grafiek en zei:

Kijkend naar support tussen $13.250-14.000, welke gebieden te houden voor een potentieel bereik? Het gebied tussen $11.200-11.700. In het ergste geval rond de $10.000, maar alles is hier duidelijk en goed. Het gebied van $13.600 wordt gebroken en ik denk dat $16.000 het volgende prijsniveau is.

Bitcoin koers

Gisteren plaatsten wij ook een Bitcoin en Ethereum koers analyse van de mannen van CryptoCoinTalk. Lees de analyse hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN