Ethereum koers

Ethereum koers bewaakt cruciaal niveau om verder te stijgen

De Ethereum (ETH) koers beweegt inmiddels al ruim 7 dagen tussen het $360 en $395 prijsniveau. Verschillende handelaren houden dan ook goed het niveau van $365 dollar in de gaten. Een analist merkte onlangs nog op dat de regio van $360-365 een cruciale support is voor de Ethereum koers.

Volgens de analist zou Ethereum boven dit niveau moeten blijven. Mocht deze support niet behouden kunnen worden, dan zou dit ernstige gevolgen kunnen hebben voor de korte termijn trend.

$360 is een belangrijke regio voor de Ethereum koers

De analist gelooft dat er een keerzijde dreigt als deze regio hieronder wordt doorbroken.

“ETH / USD: hier gaan we, grote regio wordt opnieuw getest, eerdere resistance zoekt nu naar handhaving als support. Deze regio tussen $365 – $360 is een van de belangrijkste regio’s voor de Ethereum koers, Als we deze support niet vasthouden dan zouden we heel snel terug kunnen gaan naar de lokale dieptepunten. Geen paniek.”

Ethereum koers
Bron: Twitter

Analist: ETH zal $385 doorbreken

We spraken ook met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over de Ethereum koers. Hij vertelde ons dat de Ethereum koers inmiddels een higher low i.c.m. een higher high heeft gemaakt en dat dit een bullish voorteken is. Verder voegde hij er nog het volgende aan toe:

“Ook zien we dat we een mooie trendline volgen op de daily en dat we op de RSI uit zijn gebroken uit een driehoekje. De Mac-D op de daily neemt wel af maar op de 4hr ziet het er bullish uit! Onze verwachting is dat de Ethereum koers de trendline nog een keer zal testen en vervolgens de $385 zone doorbreekt.”

Bron: Tradingview

Ethereum 2.0 kan een boost geven

Door de komende uitrol van Ethereum 2.0, kan de Ethereum koers een enorme boost krijgen. Een analist verwacht zelfs al dat deze ‘boost’ volgende week al kan beginnen. Hij merkte op dat hoewel ETH er op dit moment technisch niet zo optimistisch uitziet als Bitcoin, het nieuws over de start van de uitrol van ETH 2.0 de poorten zou kunnen openen voor een beweging naar $700 op korte termijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN