Bitcoin koers

Bitcoin koers daling in aantocht

De Bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen weken in een langdurige consolidatiefase gezeten. Verschillende stijgingen en dalingen waren vooralsnog niet voldoende voor handelaren om duidelijkheid te krijgen over de korte termijn trend.

De nauwe correlatie met de Amerikaanse aandelenmarkt en de aankomende presidentsverkiezingen in Amerika kunnen wellicht nog impact hebben op de Bitcoin koers. De vooruitzichten voor de crypto-markt blijven daarom enigszins onzeker.

In de afgelopen 10 dagen heeft de Bitcoin koers een sterke stijging doorgemaakt. De prijs steeg op 8 oktober van $10.500 naar $11.720, volgens cijfers van Binance. De prijsstijging begon nadat het nieuws naar buiten kwam dat Square een investering van $50 miljoen in Bitcoin heeft aangekondigd.

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bitcoin koers op weg naar $11.000

Terwijl sommigen denken dat deze recente prijsactie Bitcoin verder omhoog zal brengen richting de $12.000, zijn er verschillende analisten die er anders over denken. Een cryptocurrency analist, met meer dan 40k volgers, heeft aangegeven dat de Bitcoin koers de $11.000 zal bereiken, voordat BTC richting $12.000 stijgt. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik ben een zware koper rond de $10.800 – $11.000, tot dan zal ik op zoek zijn naar shorts op alts.”

Bron: Twitter
Bitcoin koers

Analist: BTC op weg richting $10.700

Een andere cryptocurrency analist merkte op dat de Bitcoin koers eerst richting $10.700 dient te dalen, wil Bitcoin nieuwe mijlpalen voor 2020 neerzetten. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“We tikken eindelijk de MO. Maar ga niet te ver short, anders blijf je voorgoed met lege handen achter.”

Bitcoin koers
Bron: Twitter

Gisteren plaatsten wij ook een gloednieuwe Bitcoin koers analyse van Beneluxcrypto. Daan deelt daarin dat hij voor de short-term vooralsnog meer bullish is dan bearish. In zijn analyse gaf hij aan dat hij de $11.000-zone en de diagonale support (trendline) van de daggrafiek goed in de gaten houdt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN