ECB Libra

OKEx zegt dat de adressen die $960 miljoen naar Binance gestuurd heeft niet van hen zijn

In totaal werd er gisteren 8.500 Bitcoin (BTC) verplaatst vanuit OKEx naar Binance. De grote hoeveelheid Bitcoin werd over twee transacties verstuurd, waarbij de eerste 5.000 BTC ($56,5 miljoen) bevatte en de tweede van 3.500 BTC ($39,6 miljoen)

Whale Alert, een service voor het volgen van grote cryptocurrency-transacties, merkte de grote transacties op en plaatste deze op Twitter. Volgens de transactiemonitor zijn het interne wisseloverdrachten. Whale Alert is de situatie momenteel nog aan het onderzoeken.

OKEx
Bron: Twitter

Grote transacties tussen exchanges is iets wat vaker gebeurd, maar toch zorgden deze twee transactiea voor argwaan. Dit komt mede-door het feit dat OKEx eerder op de dag zijn opnames van zijn platform stopzette. Het is namelijk zo dat het handelsplatform zei dat het geen contact meer heeft met één van de houders van de privésleutels van de beurs.

De cryptocurrency exchange merkte verder op dat opnames zullen worden hervat “zodra de betrokken privésleutelhouder de transactie kan autoriseren”. Terwijl er op sociale media werd gespeculeerd over de transacties, lijkt het erop dat deze simpelweg verkeerd werden gelabeld door Whale Alert. Ook maakte de exchange verder bekend dat de cryptocurrencies van gebruikers veilig.

Lennix Lai, OKEx’s Director of Financial Markets, wees erop dat de adressen niet van OKEx waren.

“Dit zijn GEEN OKEx-adressen.”

OKEx
Bron: Twitter

Even later na Lennix Lai zijn tweet plaatste Phillip Gradwell, hoofdeconoom bij blockchain-analysebedrijf Chainalysis, dat de transacties verkeerd waren gelabeld en geen beweging van OKEx naar Binance waren.

“Dit is verkeerd gelabeld, het is geen transactie van OKEx naar Binance.”

OKEx
Bron: Twitter

Gegevens van ChainInfo bevestigde deze verklaringen. De hoeveelheid Bitcoin die OKEx verliet werden schijnbaar niet naar Binance verplaatst.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN