Horizen

Horizen (ZEN): op privacy gerichte sidechain oplossing

NOWPayments is absoluut verheugd om Horizen (ZEN) te ondersteunen. Laten we snel kijken wat deze cryptocurrency precies inhoudt!

Accepteer nu crypto voor jou bedrijf!

De meeste top blockchains zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) hebben problemen ondervonden, zoals een gebrek aan schaalbare infrastructuur en hoge vertragingen. Om deze problemen op te lossen hebben blockchain-ontwikkelaars verschillende oplossingen bedacht, zoals sidechain-ontwikkeling.

In dit artikel richten we ons op hen en een van de projecten die voorop lopen in sidechain-ontwikkeling – Horizen (ZEN).

De Horizen Blockchain

Horizen biedt een op privacy gerichte, zk-SNARKs-geactiveerde blockchain die publieke en private blockchain-ontwikkeling mogelijk maakt op zijn gedistribueerde, veilige en privacybehoudende architectuur. De blockchain gebruikt een native cryptocurrency, ZEN, als gas om alle operaties erop te voeden.

Horizen
Bron: Horizen.io

Horizen heeft zoveel te bieden en heeft zoveel functies – laten we ze allemaal analyseren!

De geschiedenis

Horizen lanceerde in mei 2017 als ZenCash. De oprichters van ZEN, Rob Viglione en Rolf Versluis, hadden oorspronkelijk een peer-to-peer-platform voor ogen dat als doel had een privékanaal te bieden voor geld-, media- en berichtentransacties. In 2018 werd het platform omgedoopt tot ‘Horizen’.

Dus, Wat is dit Awesome Horizen?

Horizen is bedoeld voor bedrijven en ontwikkelaars “om snel en betaalbaar hun eigen publieke of private blockchains te creëren”.
De Sidechain Software Development Kit (SDK) heeft alle tools om de implementatie van blockchains op zijn platform te vergemakkelijken. De whitepaper van New Horizen over Zendoo is een “revolutionaire sidechain- en schaaloplossing”. De whitepaper van New Horizen over Zendoo is een “revolutionaire sidechain- en schaaloplossing”. Zendoo biedt bedrijven en ontwikkelaars aanpasbare en gedecentraliseerde sidechains waarmee ze oplossingen kunnen bouwen en de dApps op Horizen blockchain kunnen verbinden.

Kenmerken van ZEN om verliefd op te worden

●       Zendoo Zendoo

Een van de belangrijkste kenmerken van Horizen is het sidechain-platform, genaamd Zendoo. Dit platform legt de nadruk op functionaliteit boven ontwerpkeuze en is het eerste volledig aanpasbare en volledig gedecentraliseerde sidechain-platform op de markt.

●       Horizen Treasury DAO

Eenmaal vrijgegeven, zal de gedecentraliseerde DAO van Treasury, ZenDAO, helpen bij het toewijzen van fondsen aan de community-ontwikkelaars die op de blockchain bouwen. Er zullen fondsen worden gereserveerd voor ontwikkeling, ondersteuning en marketing.

●       Privacy-verbeterde functies

ZenChat: Horizen biedt ook een 1-op-1 chatplatform binnen zijn portemonnees waarmee gebruikers gecodeerde en privéberichten op de blockchain kunnen verzenden en permanent kunnen opslaan.

ZenHide: (Nog in ontwikkeling) Zal een Tor-achtige browserfunctie zijn waarmee gebruikers hun webverkeersgegevens kunnen maskeren en privé kunnen blijven op internet.

ZenPub: (Nog in ontwikkeling) ZenPub wordt een publicatiesite waarmee gebruikers anoniem gegevens, documenten en media kunnen publiceren op een manier die bestand is tegen censuur.

●       Bol van Horizen

“Sphere by Horizen is een multifunctionele app waarmee mensen controle krijgen over hun privacy en financiën.”

●       Inclusief en lonend

ZenHub: Horizen’s leuke en lonende ‘faucet’ biedt games en zal uitgroeien tot een plek om online rond te hangen met andere Horizen-communityleden.

Horizen Developer Environment (HDE):  Ontwikkelaars kunnen bijdragen aan het open source-ecosysteem van Horizen en premies verdienen voor hun werk.

Horizen Early Adopter Program (HEAP): Horizen biedt een programma voor communityleden die geïnteresseerd zijn in het testen en uitproberen van nieuwe producten en releases voordat ze live gaan. Deze leden geven met hun feedback vorm aan de toekomst van het Horizen-ecosysteem.

ZEN-cryptocurrency

Het oorspronkelijke token van Horizen, ZEN, voedt zijn activiteiten op de blockchain. Een limiet van 21 miljoen ZEN is vastgesteld als de limiet van het totale aanbod dat ooit zal worden gedolven.

Horizen
ZEN-waardestatistieken voor cryptovaluta bron: Horizen.io

“ZEN is een proof-of-work, op equihash gebaseerde cryptocurrency”, met meer dan 10 miljoen ZEN-tokens die al zijn gedolven. Een lijst met de miningpools van Horizen is hier te vinden.

Conclusie

Als een van de pionier op privacy gerichte, sidechain-enabled blockchains, biedt ZEN biedt mogelijke oplossingen voor schaal- en privacy problemen waarmee gegevens, fondsen en informatietransacties op blockchains worden geconfronteerd. Het project is onderweg om de industrie te revolutioneren.

Het wordt dus in ieder geval de hoogste tijd dat u ZEN als betaling accepteert!

Waarom NOWPayments.io gebruiken om ZEN te accepteren?

NOWPayments is de eenvoudigste manier om online betalingen te accepteren in een breed scala aan cryptocurrencies. Deze service is vrij van bewaring, heeft concurrerende tarieven en is wereldwijd beschikbaar.

  • 50+ cryptocurrencies worden geaccepteerd met een ingebouwde uitwisselingsfunctie – ze betalen je in elke crypto, en je kunt ervoor kiezen om ZEN te accepteren;
  • API, widgets, plugins en een donatie knop zijn allemaal gemakkelijk te integreren;;
  • Het is een niet-bewarende dienst die de veiligheid van jouw ZEN verzekert (in alle opzichten);
  • Een zeer eenvoudige setup

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN