Bitcoin witwassen

Het laatste kwartaal, maar wat kunnen we van de Bitcoin koers verwachten?

De Bitcoin (BTC) koers beweegt inmiddels al 3 weken lang tussen de $10.000 en $11.000. In de afgelopen dagen is deze range nog verder verkleind en hierdoor voorspelden verschillende handelaren een uitbraak. Echter heeft de Bitcoin koers nog geen duidelijk signaal afgegeven en blijft het nog onduidelijk welke richting de koningsmunt op zal gaan. Zullen de bulls van de bears winnen of andersom?

In de afgelopen twee jaar heeft Bitcoin negatieve netto rendementen geboekt in het laatste kwartaal van het jaar. Verschillende analisten schrijven dit toe aan cyclische bewegingen, terwijl anderen suggereren dat het puur toeval is. Eerder merkte de bekende cryptocurrency analist CryptoMichael ook al op dat hij een relatief saai vierde kwartaal verwacht. Hij zei het volgende op Twitter:

“Ik geloof dat we een relatief saai en correctief kwartaal zullen zien op de cryptomarkten. In geschiedenis; $ETH zakt regelmatig in december, om het kwartaal erna te beginnen. $Bitcoin dominantie begint op te lopen, om zich klaar te maken voor een altseason in Q1 2021.”

Bitcoin koers
Bron: Twitter

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Analist: Bitcoin koers kan boven de $11.000 stijgen

Een cryptocurrency analist, met meer dan 40.000 volgers op Twitter, plaatste de onderstaande grafiek en merkte daarbij op dat hij ‘long’ is op Bitcoin. Volgens de analist kan de Bitcoin koers boven de $11.000 stijgen.

Bron: Twitter

Een andere cryptocurrency analist, met meer dan 88.000 volgers, gaf aan dat Bitcoin de zone boven ($10.900 tot $ 11.150) moet breken. Mocht dit niet lukken dan is de kans groot dat de Bitcoin koers richting de $10.000 zal gaan dalen, volgens de analist. Hij plaatste daar de onderstaande grafiek bij:

Bron: Twitter

Analyse

Gisteren plaatsten we ook een gloednieuwe Bitcoin koers analyse van CryptoCoinTalk. Heb je de analyse nog niet gelezen? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN