Litecoin Foundation

Litecoin ziet er goed uit en kan zich opmaken voor een stijging

Ondanks de onrust op de markt bleef de activiteit op het Litecoin-netwerk aanzienlijk hoog. Volgens het team van Santiment vertoont Litecoin de hoogste bullish divergentie in 3 maanden op het gebied van adresactiviteit in vergelijking met het huidige prijsniveau van ongeveer $48. Het team van Santiment deelde deze observatie via de volgende tweet:

De hoge netwerkactiviteit van Litecoin viel ook op bij David Schwartz, de projectdirecteur van de Litecoin Foundation. In een recente tweet zei Schwartz dat de fundamenten van Litecoin momenteel erg sterk zijn met behulp van de volgende statistieken:

MimbleWimble wordt binnenkort geïmplementeerd

Bovendien leverde David Burkett zijn maandelijkse MimbleWimble-update waarin hij verklaarde dat alles op schema lag voor de lancering van een testnet deze maand. Hij zei het volgende:

“Alles ligt op schema voor een testnet release eind deze maand. Ik ben nog een paar laatste details aan het uitzoeken, maar ik zal later deze maand meer informatie delen over hoe het testnet eruit zal zien en hoe iedereen kan meedoen.”

Litecoin ziet er dus goed uit?

Samenvattend, de netwerkactiviteit van Litecoin vertoont momenteel een bullish divergentie in vergelijking met de prijs. Een dergelijke divergentie zou een voorafschaduwing kunnen zijn van een stijging van LTC (geen financieel advies). Nu tevens het MimbleWimble-protocol op het testnet wordt gelanceerd, zou Litecoin zich kunnen opmaken voor een korte rally vanwege de positieve impact van vertrouwelijke transacties op het LTC-netwerk.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN