CryptoCurrency NL: TRX update - CryptoBenelux

Tron koers bereikt jaarlijks hoogtepunt door DeFi

De Tron koers (TRX) heeft vandaag net $0,0388 bereikt na een stijging van 19% in de afgelopen 24 uur en is nu één van de twee top-20 cryptocurrencies die vandaag in het groen staan.

TRX koers bereikt jaarlijks record

Door de fantastische stijging heeft de munt een jaarlijks record weten te behalen en maakt sinds half maart een aanzienlijke opwaartse trend door. Over het geheel genomen is de cryptocurrency de afgelopen week 65,3% gestegen, 97,1% de afgelopen maand en bijna 147% het afgelopen jaar.

Als gevolg van deze duizelingwekkende groei is Tron de afgelopen weken verschillende plaatsen op de cryptocurrency-ranglijst gestegen. Tron bezet nu de positie van de 13e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, nadat het eerder vandaag de plaats van EOS over wist te nemen. Over het algemeen is de cryptocurrency twee plaatsen gestegen in september en drie plaatsen in de afgelopen maand.

Het handelsvolume voor de cryptocurrency is de afgelopen week ook enorm gestegen, van iets meer dan $660 miljoen per dag tot bijna $3,5 miljard op het moment van schrijven. Veel van deze groei lijkt te worden aangewakkerd door een grote interesse in DeFi-protocollen op Tron.

Tron betreedt DeFi-markt

In de afgelopen dagen zag het gedecentraliseerde, op Tron gebaseerde, tokenuitwisselingsplatform JustSwap zijn dagelijkse handelsvolume omhoogschieten toen verschillende populaire Tron DeFi-munten op het platform werden genoteerd. Het nieuwe liquidity mining-platform Pearl.Finance (PEARL) en tBridge Token (TAI) zijn nu goed voor een derde van het dagelijkse handelsvolume van JustSwap van $297 miljoen.

Als resultaat van deze opleving van de interesse, steeg PEARL tot meer dan $4.000 en is nu 22% gestegen in de afgelopen 24 uur, terwijl TAI nu wordt verhandeld tegen een prijs van $35,59 – een stijging van 227% sinds gisteren. JustSwap behaalt nu bijna 15% van het handelsvolume dat wordt gezien door zijn Ethereum-equivalent Uniswap.

Nu de Genesis-mining zojuist is gelanceerd voor Justin Sun’s onlangs aangekondigde Sun-munt en Tron nu zijn eigen versie van SushiSwap zal krijgen, bekend als SalmonSwap, is het nog maar de vraag of deze opwaartse trend op korte termijn gaat stoppen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN