Crypto Nieuws

Travala.com gaat samenwerken met Binance Chain

Travala.com – het toonaangevende cryptocurrency-vriendelijke platform voor het boeken van reizen – heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Binance Chain – een blockchain ontwikkeld door crypto-exchange Binance – om blockchain-gebaseerde oplossingen te ontwikkelen voor reizigers en reisaanbieders.

Door deze kersverse samenwerking zullen Travala en Binance Chain gaan samenwerken om bepaalde gedecentraliseerde onderdelen in het bedrijfsmodel van Travala toe te voegen.

Juan Otero, CEO van Travala, vertelde het volgende aan Decrypt:

“De voordelen van Binance Chain – en in het bijzonder Binance Smart Chain-systemen, met de nieuw toegevoegde smart contracts-functionaliteit – is de perfecte technische oplossing voor Travala.com om de volgende grote evolutie van, op blockchain-gebaseerde, reisoplossingen te bouwen.”

Binance Smart Chain is Binance’s eigen blockchain-platform waarop smart contracts zijn ingeschakeld, vergelijkbaar met Ethereum (ETH).

Traval wil meer decentralisatie

De samenwerking tussen Travala en Binance zal nieuwe functies opleveren, waaronder gedecentraliseerde beoordelingen en accommodatieboekingen. Bovendien zal Travala onafhankelijke, gedecentraliseerde agents de kans bieden om de verkoopactiviteiten van het bedrijf uit te breiden in ruil voor “een mogelijke levenslange inkomstenstroom, betaald in de vorm van AVA”, zei Otero. Deze inkomsten zijn gebaseerd op een percentage van de totale gegenereerde inkomsten.

Al met al, zullen de gedecentraliseerde functies op zijn beurt de veiligheid voor Travala’s gebruikers verbeteren. Otero zei het volgende hierover:

“De basisvoordelen van blockchain-technologie zijn decentralisatie, onveranderlijkheid, veiligheid en transparantie. Dus alles, van het boekingsproces tot betalingen en loyaliteit en beloningen, zal het beveiligingsniveau verhogen dat aanzienlijk hoger is dan bij bestaande reguliere OTA’s.”

Hij ging verder met:

“Deze samenwerking met Binance Chain vertegenwoordigt een nieuwe belangrijke stap voor Travala.com en haar native token AVA, om reisboekingen af ​​te stemmen op het ethos van gedecentraliseerde technologie.”

Eerder deze week werd ook al bekend dat Travala.com is gaan samenwerken met VeChain, het bedrijf achter het meest bekende, op supply chain gerichte, blockchain-project van dit moment. Het plan is om VET te integreren als betalingsmogelijkheid op het platform van Travala.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN