Brave

Meeste Brave browsergebruikers gebruiken de crypto-functies niet, aldus CEO

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Brendan Eich, de CEO van de op privacy gerichte blockchain-webbrowser Brave, heeft tijdens een livestream met Binance CEO Changpeng Zhao, onthuld dat een groot deel geen gebruik maakt van de crypto-functies van de Brave Browser.

Hij vertelde dat Brave in eind april 13,8 miljoen maandelijkse actieve gebruikers had, echter gebruiken slechts 1,7 miljoen, wat neerkomt op 12,3%, het Basic Attention Token( BAT) advertentieprogramma

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Brave’s BAT-advertentieprogramma beloont gebruikers voor het zien van advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden. Heb je de Brave browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Brave

Brendan Eich vertelde dat ‘veel geld’ door adverteerders wordt uitgegeven met als doel om gebruikers hun producten te laten kopen. Echter krijgen verschillende gebruikers op dit moment alleen “de advertenties en de tracking” te zien en ontvangen ze geen geld. Het advertentiesysteem van Brave hoopt het probleem snel op te lossen.

Eich voegde eraan toe dat Brave eraan werkt om het BAT-advertentiesysteem aantrekkelijker te maken voor gebruikers. Hij zei:

Toen we de Browser voor het eerst op desktop uitbrachten, was dit 40% van het aandeel van de desktopbrowser en toen we mobiel toevoegden, merkten we dat mensen minder bereid waren om het te gebruiken, maar we werken eraan om het aantrekkelijker te maken om het te gebruiken door het handiger te maken, waardoor het de gebruiker meer beloont.”

Brave voegt Binance widget toe

De privacy gerichte blockchain-webbrowser maakte onlangs ook bekend dat het de Binance widget heeft geintegreerd, met als doel om gebruikers op zijn nieuwe tabbladpagina te laten handelen in cryptocurrencies.

De Binance-widget die in de Brave-browser is ingebouwd biedt gebruikers de mogelijkheid om in te loggen op hun Binance account. Daarnaast kunnen gebruikers cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kopen, converteren en storten, en zien hoeveel cryptocurrency ze op Binance hebben gestort.

Bekijk het filmpje van Brave en de nieuwe widget hieronder…

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN