Bitcoin Nieuws

De Bitcoin prijs kan ons nog weleens gaan verrassen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De derde Bitcoin (BTC) halving zal over iets meer dan een week plaatsvinden, wat de schaarste van de grootste cryptocurrency munt verder zal stimuleren. Op moment van schrijven handelt de Bitcoin prijs net onder de grens van $9.000 en veel mensen uit de cryptogemeenschap verwachten dat BTC, door het halving evenement, dit jaar nog naar een nieuw All Time High (ATH) stijgt.

Echter zijn verschillende investeerders er niet heel zeker van, dat de halving de prijs omhoog zal duwen.

Bitcoin prijs richting $1.000

Volgens een artikel op Coinpedia en het Twitter kanaal van Eric Choe gelooft de analist dat Bitcoin na de halvering richting de $1.000 zal dalen. Zijn verwachting is dat investeerders flink zullen dumpen na het evenement.

Daarentegen is Michael Novogratz van mening dat Bitcoin sterk zal blijven. Hoewel sommige analisten hebben verklaard dat ze verwachten dat Bitcoin zal dumpen, gelooft Novogratz dat huidige kopers adoptanten zijn en zullen vasthouden.

Bitcoin halving is zeker belangrijk, maar wat de prijsstijging van $BTC maakt, zijn vooral nieuwe spelers die het kopen als gevolg van de nieuwe macro-achtergrond.”

Voorspelling van $6.200 per Bitcoin

Cryptocurrency analist Davethewave zei op Twitter, dat we momenteel bezig zijn met het vormen van een ‘head and shoulder’ patroon en ons momenteel bevinden in de rechter ‘shoulder’. Dit zou betekenen dat we nog een flinke daling kunnen krijgen, wat de Bitcoin prijs naar $6.200 zou brengen.

CryptoMichaël

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, zei het volgende over de Bitcoin prijs op Twitter:

HTF-weergave blijft hetzelfde; ook hier een significate resistance area waar ik verwacht dat we topvorming gaan zien. Er zijn nog veel tests te gaan, met als eerste de belangrijke $8.250-8.400. $ 9.000 is cruciaal om vast te houden.”

CryptoCoinTalk

We gingen in gesprek met Thijs S van CryptoCoinTalk om zijn visie te ontdekken op de Bitcoin koers. Hij zei het volgende:

Als we naar BTC kijken, dan zien we dat we voor een korte periode aan de range zijn. Dit is iets dat we vaak zien na een flinke stijging of daling op BTC. Op dit moment hebben we een rejection gezien van de HTF resistance en het 705 fib level. De kans is groot dat we vanaf hier richting de $8.657 dalenom vervolgens eventueel de weg omhoog te vervolgen.

(STF)

Bron: Tradingview

Willen we echt bullish worden op BTC, dan moeten we de range op de hogere tijdsframe breken. Naar mijn mening komen we dan weer in een bulltrend. Op het grote plaatje zijn we nu eigenlijk nog enkel zijwaarts aan het bewegen.”

(HTF)

Bron: Tradingview

Wil je traden in cryptocurrencies, zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN