Facebook

Checkout.com sluit zich aan bij de Libra Association

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Britse betalingsverwerkingsplatform checkout.com is het nieuwste lid dat is toegetreden tot de Libra Association. De missie is om een beter wereldwijd betalingsnetwerk te bouwen. Dit liet Libra op 28 april in een Twitterbericht weten.

Checkout.com is het 24e lid geworden van het digitale valutaproject van Facebook, omdat het gelooft dat Libra in staat is om financiële mogelijkheden te bieden voor de miljarden mensen wereldwijd zonder bank.

CEO Guillaume Pousaz merkte in de aankondiging op, dat het bedrijf altijd gefascineerd is geweest door blockchain technologie en het potentieel om de internationale transactieverwerking te verbeteren. Daarnaast wil het bijdragen tot de vorming van het noodzakelijke regelgevingskader om de massale acceptatie van betere betalingsoplossingen te stimuleren.

In de blogpost zei het bedrijf het volgende:

“Alles wat we doen is om de zaken van onze verkopers te verbeteren door hun betalingsfunctie te helpen optimaliseren en de operationele efficiëntie te verhogen. Hierdoor kunnen ze meer klanten bedienen, in meer regio’s, en de meeste waarde uit hun transacties halen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN