Weiss Ratings

Tezos en Cardano zijn superieur aan Bitcoin en Ethereum op het gebied van technologie, aldus Weiss Ratings

De crypto-afdeling van het analysebedrijf Weiss Ratings gaf in de meest recente update aan dat Tezos (XTZ) en Cardano (ADA) superieur zijn aan Bitcoin (BTC) op het gebied van technologie.

Dit zorgde er voor dat Cardano en Tezos op dit moment, volgens Weiss Ratings, de top twee blockchain-projecten op het gebied van technologie zijn.

Bron: Weiss Crypto Ratings

Zoals hierboven te zien is, heeft Weiss beide projecten als “excellent” (of in het Nederlands “uitstekend”) beoordeeld op het gebied van technologie. Cosmos en Fantom waren de enige andere twee projecten die een “uitstekende” beoordeling kregen.

Bitcoin staat op de 11e plek als het gaat om technologie. Tevens is het opvallend dat Ethereum (ETH) op de 5e plek staat en niet hoger. Beide kregen een B+ als algemeen cijfer maar moesten meerdere projecten voor zich dulden. Beide projecten kregen echter de hoogste cijfers op het gebied van “technologie / adoptie”.

Ondanks dat Weiss Ratings Tezos en Cardano de hoogste cijfer gaf op het gebied van technologie, behaalde geen van de munten de top vijf als er gekeken wordt naar de algemene beoordeling.

Bron: Weiss Crypto Ratings

Bitcoin en Ethereum stonden respectievelijk op de eerste en tweede plaats, terwijl Cardano op de zesde plaats eindigde met een cijfer van B-. Opvallend is dat IOTA de 3e plek wist te bemachtigen, gevolgd door Ripple en Litecoin. Tezos stond op de 10e plek, met een totaalcijfer van C+.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN