Bitcoin koers

Bitcoin (BTC) whitepaper volgens Twitter CEO Jack Dorsey ‘als poëzie’

Jack Dorsey, de CEO en mede-oprichter van Twitter, had weer eens lovende woorden over de grootste cryptocurrency Bitcoin (BTC). In een podcastinterview op 24 april met tech-onderzoeker Lex Fridman, zei hij dat de Bitcoin whitepaper net als ‘poëzie’ is.

Toen Dorsey naar zijn standpunt werd gevraagd over Bitcoin en wat hij er mooi aan vindt zei hij het volgende:

“Ik denk dat het mooiste is dat er niemand is die de richting bepaalt en dat er aan de andere kant niemand is die het kan stoppen.”

Hij voegde daaraan toe:

“We hebben iets dat vrij organisch van aard is en zeer principieel in zijn oorspronkelijke ontwerp. Ik denk dat de Bitcoin whitepaper een van de meest baanbrekende werken van de informatica is in de afgelopen 20 of 30 jaar. Het is net als poëzie.”

Bitcoin zal de valuta van het internet zijn

Eerder in 2019 verklaarde Jack Dorsey dat hij gelooft dat Bitcoin de valuta van het internet zal zijn. Dorsey maakte zijn opmerkingen gedurende een interview met de Amerikaanse komiek en podcast gastheer Joe Rogan, gepubliceerd op 2 februari.

“Bitcoin is iets dat is geboren op het internet, dat is ontwikkeld op het internet, dat is getest op het internet. Het is van het internet.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN