Binance Smart Chain

Binance gaat nieuwe blockchain ontwikkelen voor smart contracts, genaamd Binance Smart Chain

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Er is vandaag weer nieuws omtrent Binance te melden. Nu gaat het echter niet over de beurs zelf maar over het blockchain-project van de munt, genaamd Binance Chain. De ontwikkelaars van het project hebben namelijk specificaties voorgesteld voor een nieuwe blockchain die smart contracts mogelijk zou maken. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph verscheen.

Binance Smart Chain en Binance Chain

De nieuwe chain, genaamd Binance Smart Chain, zal onafhankelijk zijn van de originele Binance Chain, echter zal hiermee geïntegreerd worden. Hoewel gescheiden zal BNB nog steeds fungeren als de native token op het nieuwe platform. Het team geeft verder aan dat de nieuwe chain gemaakt moest worden om de hoge prestaties van de originele chain te behouden, waar de Binance DEX op draait.

Het document merkt op dat:

“De uitvoering van een smart contract kan de trade-functie vertragen en niet-deterministische factoren aan de handel kan toevoegen.”

Om dit te voorkomen, lanceert het team in plaats daarvan een onafhankelijke, Ethereum-compatibele, smart contract-blockchain.

Smart Chain informatie

Op de nieuwe blockchain kunnen projecten complexe DApps bouwen op basis van de virtuele machine van Ethereum. Het team zei dat dit een veelgevraagde functie was van projecten die gebruik maken van het ecosysteem.

Het consensusalgoritme van de nieuwe keten heet Proof-of-Staked-Authority. Op praktisch niveau lijkt het echter erg op het gedistribueerde Proof-of-Stake van EOS en, net als bij EOS, zal er een set van 21 actieve validators zijn, die om de beurt blokken produceren. Wie dit zullen zijn zal worden bepaald door stemmingen onder BNB-stakeholders, die hun tokens locken om hun voorkeur te uiten.

Het consensusalgoritme zal ook het slashing of staken bevatten. Slashing straft validators voor het ondertekenen van meerdere voorgestelde versies van de chain, waardoor het zogenaamde “nothing at stake” -probleem wordt opgelost.

Wil je meer informatie over de nieuwe Binance Smart Chain? Klik dan hier om de whitepaper te lezen!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals BNB, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ­čÜÇ

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN