Bitcoin Nieuws

Mark Cuban: “bananen zijn makkelijker te verhandelen dan Bitcoin”

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De mede-oprichter en partner van het Morgan Creek Digital-fonds Anthony Pompliano sprak in een recente aflevering van de ‘Off the Chain’-podcast met miljardair en prominente Bitcoin-scepticus Mark Cuban.

Mark Cuban gaf in het interview aan dat Bitcoin de potentie zou kunnen hebben om een alternatief voor goud te worden. Echter moet eerst het gebruiksgemak van Bitcoin verbeterd worden en moet de grootste cryptocurrency voor iedereen makkelijk te begrijpen zijn. Alleen dan kun je zeggen dat het een alternatief is voor goud als ‘store of value’.

Mocht de economie in een diepe recessie zakken, zoals het CPB en het Internationaal Monetair Fonds voorspelt, dan zou Bitcoin volgens Marc Cuban een aanzienlijke boost kunnen krijgen. Maar als de economie en het financiële systeem het na dit alles goed doen, heeft Bitcoin volgens hem niets te zeggen.

In slechts een week tijd drukte de Amerikaanse Federal Reserve 586 miljard dollar, waardoor het een nieuw record wist neer te zetten. Het grotendeel werd uitbesteed aan het opkopen van effecten, obligaties, stimuleringspakketten en reddingsoperaties.

Tijdens het interview gebruikte Mark Cuban ook zijn beroemde analogie met bananen en verklaarde opnieuw:

“Ik kan bananen gemakkelijker als handelswaar verhandelen dan Bitcoin en ik kan die bananen zelfs ook nog eten.”

Mark Cuban is ook van mening dat blockchain technologie een serieus potentieel heeft, maar volgens hem moet het eerst nog worden gerealiseerd in de echte wereld. Hij zei:

In werkelijkheid hebben we niet gezien dat blockchain-applicaties echt van de grond komen.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ðŸš€

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN