IE-Option

Snelle manier om Bitcoin te verdienen terwijl de prijs in 2020 een nieuw dieptepunt bereikt

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De meeste cryptocurrency hodlers hebben zich nog nooit zo slecht gevoeld…

Na een bloedstollende handelsdag waarbij de Bitcoin prijs daalde van $7.950 naar $3.800, veroorzaakte het bloedbad de ergste uitverkoop waarmee een ​​nieuw dieptepunt in 2020 werd bereikt. Dit nieuwe dieptepunt werd sinds april 2019 niet meer gezien.

In de geschiedenis van Bitcoin (BTC) is er in 2013 een soortgelijke dag geweest, waarmee we deze ​​daling van 40% kunnen vergelijken. Op dat moment daalde Bitcoin ooit van $266 naar $50. Dit was ook een dag waarop wanhoop, het geloof in Bitcoin versloeg en bijna niemand kon voorzien dat Bitcoin zou herstellen en binnen enkele jaren de $10.000 zou bereiken.

Wees bang als anderen hebzuchtig zijn en hebzuchtig als anderen bang zijn. Dit is wat Warren Buffett zei over de aandelenmarkt. Je kunt zien dat de aandelenmarkt nooit sterft. Het is een kwestie van stijgen en dalen in een andere volgorde op verschillende tijden.

Zo is het ook met Bitcoin. De daling van Bitcoin is voor een deel van de Bitcoin-handelaren een kans, terwijl de anderen eruit stappen.

Bitcoin shorten

Met handel in futures kunnen handelaren winst maken met het toekomstige prijsverschil van derivaten. Wanneer je tijdens horizontale prijsbewegingen echter in futures handelt, kunt je minder winst maken om het mogelijke verlies van de marge te dekken.

Is er een handelstool om Bitcoin te shorten en waar je Bitcoin niet als marge hoeft vast te zetten? Ja, handelen in opties is de manier om winst te maken, als je de juiste richting van prijsbewegingen kunt voorspellen.

Optiehandel: hogere winstgevendheid dan handel in futures

Een optie is een contract waarbij je geen onderliggend instrument hoeft te kopen of verkopen, maar waar je het recht hebt om winst te nemen bij het verschil van de waarde.

Stel dat je bijvoorbeeld opties verhandelt via BTC en voorspelt dat de prijzen zullen dalen. Daalt de prijs, hoe groot of klein het verschil ook is, dan neem je de winst. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste richting van de markt voorspellen en opties te openen om automatisch te verkopen aan andere handelaren die de tegenovergestelde optie hebben.

Je kunt opties van alle cryptocurrency kopen, inclusief ETH, LTC, EOS en XRP, maar je hoeft jouw huidige valuta niet te wisselen. Door Bitcoin te gebruiken om opties te verhandelen voor alle andere soorten cryptocurrencies, bespaar je alle swapkosten.

Hoe maak je winst met handel in opties? Zie hieronder hoe je jouw Bitcoin elke 60 seconden verdubbelt.

IE-Option: het is GEMAKKELIJK om opties te verhandelen en ​​winstgevendheid van 91% te behalen

IE Option, geregistreerd in Londen, Verenigd Koninkrijk, is een handelsplatform voor opties dat wordt beheerd door een team van blockchain-experts en financiële professionals. IE Option richt zich op cryptocurrency gebaseerde financiële derivaten, waaronder BTC, LTC, ETH, EOS en XRP.

De winstgevendheid is van 60% tot 91%, de meest populaire activa is BTC / USDT, wat 81% oplevert. Het niveau van 91% bevindt zich in een private VIP-room, waarvoor je jezelf per e-mail moet aanmelden.

Winstgevendheid betekent dat als je een optie opent met 1 BTC en voorspelt of de prijs 60 seconden later zal stijgen of dalen, en als de prijs gaat zoals je voorspelt, je 1,91 BTC terugneemt. Als je het fout hebt, verlies je het. Als de prijs terugkomt op de oorspronkelijke prijs waarop je biedt, krijg je 1 BTC terug.

Simpel gezegd, zolang je winstpercentage hoger is dan 52,36%, verdien je meer Bitcoin dan dat je verliest.

Gemakkelijke storting en snelle opname

Hoe begin je met IE Option?

Stap 1: Maak een account aan. IE Option geeft om jouw privacy en vraagt niet om persoonlijke informatie. Je hoeft alleen maar jouw e-mail te verifiëren. De registratie duurt meestal 30 seconden.

Stap 2: Maak een storting. Bitcoin wordt geaccepteerd als de deposito-crypto. Je krijgt een exclusief bitcoin-adres om jouw geld te verwerken. Het minimale stortingsbedrag is 0.001 BTC. Zodra de Bitcoin-transactie is bevestigd door de blockchain, wordt deze onmiddellijk toegevoegd aan jouw accountsaldo. Trouwens, je kunt je account beveiligen door 2FA in te schakelen met je persoonlijke Google Authenticator-app, die diefstal van geld van apparaten van derden voorkomt.

Stap 3: Leer en handel. IE Option biedt 10 BTC in jouw demo-account om mee te oefenen. Als je voorbereid bent, schakel je over naar het echte account, bekijk de K-lijn zorgvuldig en blijf kalm, zoek de juiste timing om je eerste optie te plaatsen en wacht 30 seconden voor het resultaat.

Stap 4: Neem je winst op. IE Option biedt een snel liquidatieproces. Jouw opnameverzoek wordt binnen 2 uur afgehandeld.

100% eerste stortingsbonus

IE Option geeft een stortingsbonus van 100% weg aan een beperkt aantal nieuwe gebruikers. Alle eerste stortingen worden automatisch binnen 24 uur verdubbeld. Als deze niet snel wordt gestort, neem dan per e-mail contact op met het ondersteuningsteam, aangezien alle nieuwe stortingen in aanmerking komen. Stort gewoon 1 BTC en ontvang vervolgens 1 BTC-bonus.

De stortingsbonus kan op dezelfde manier worden verhandeld als echte Bitcoin en je kunt de winst ervan opnemen, wat nog belangrijker is, het bedrag van de winst is niet beperkt.

Mobiele app voor Android en iOS

Met mobiele applicaties die zijn ontwikkeld door IE Option Ltd., kunnen gebruikers deze magische en krachtige trading tool naar uw zak meenemen met dezelfde tradingfuncties van de website. Zoek IE Option trading app of ga direct als volgt met de officiële links.

Over IE Option:
Officiële website
Google Play voor Android-telefoon
Appstore voor iPhone

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN