YFI

Huobi lanceert zijn eigen blockchain in public beta

Huobi Group heeft vandaag de openbare testnetlancering aangekondigd van Huobi Chain, een open-source blockchain die is ontworpen voor het bieden van een wereldwijde, op blockchain gebaseerde, digitale activa-financiële infrastructuur.

De high-performance gedecentraliseerde finance (DeFi) keten is nu live voor bètatests. Huobi Chain, gecreëerd in samenwerking met technische ontwikkelingspartner Nervos, biedt een compliant blockchain-raamwerk voor financiële organisaties om DeFi-services en -applicaties in te zetten, inclusief hun eigen blockchains, tokenized assets, betalingen en identiteitsverificatie, leningservices, gedecentraliseerde beurzen en meer.

Ciara Sun, VP Global Business bij Huobi Group, zei het volgende:

“DeFi is een van de meest veelbelovende toepassingen van blockchain technologie geworden, maar de toekomst vereist dat beide partijen (regelgevers en ondernemingen) samenwerken om de normen en richtlijnen voor de nieuwe gedecentraliseerde economie vast te stellen.

Met Huobi Chain willen we het gedecentraliseerde raamwerk bieden dat industriebrede samenwerkingen mogelijk maakt, wat cruciaal is voor de brede acceptatie van DeFi.”

Compliant netwerk

Om een ​​verhoogde samenwerking tussen regelgevende instanties en de particuliere financiële sector aan te moedigen, hanteert Huobi Chain een flexibel bestuursmodel op basis van een variatie op het consensusalgoritme van Delegated Proof-of-Stake (DPoS). Dit flexibele ontwerp stelt Huobi Chain in staat om zowel toezichthouders als ondernemingen op de blockchain te ondersteunen via unieke functies zoals regulatory nodes, waardoor toezichhouders kunnen bijdragen aan het netwerk als validators.

Industriestandaard identiteitsprotocollen, zoals Know Your Customer (KYC) -verificatie, zorgen ervoor dat het netwerk voldoet aan de anti-witwasvereisten (AML). Huobi Chain maakt ook gebruik van een Decentralized Identifier (DID) -systeem om verifieerbare, gedecentraliseerde digitale identiteiten op zijn netwerk te bieden, waardoor grensoverschrijdende compliance en regulering gemakkelijker op schaal kunnen worden gerealiseerd.

Financieel specifiek kader

Huobi Chain is speciaal gebouwd voor de financiële dienstverlening en is volledig open-source om de flexibiliteit te bieden die nodig is voor open financiële markten. Het aanpasbare DeFi-serviceprotocol stelt gebruikers en externe ontwikkelaars in staat om financiële applicaties op maat te bouwen naar hun specifieke behoeften en use cases.

De krachtige architectuur van Huobi Chain is ontworpen om grootschalige transacties te ondersteunen die cruciaal zijn voor de financiële dienstverlening. Functies zoals cross-chain interoperabiliteit, multi-asset ondersteuning, smart contract-mogelijkheden en multi-en-sidechain-architecturen bieden banken en financiële instellingen een zeer flexibel en wereldwijd schaalbaar raamwerk.

De eigen vermogensbeheermogelijkheden van de keten bieden ondersteuning voor een breed scala aan on-chain en cross-chain activabeheerservices voor populaire digitale activa zoals BTC en ETH, evenals door Huobi gelanceerde activa zoals HT, HBTC en HUSD.

Blockchain-innovatie

Als ‘s werelds eerste openbare blockchain met on-chain governance en regelgevingskader, biedt Huobi Chain innovatieve functies die de grenzen van blockchain verleggen.

Huobi Chain is ontwikkeld om interoperabel te zijn met een groot aantal gecentraliseerde en gedecentraliseerde netwerken en ondersteunt door de gebruiker geïmplementeerde smart contracts, sidechains van derden en meerdere talen. Het testnet ondersteunt momenteel smart contracts geschreven met C programmeertaal, maar Huobi Chain zal toekomstige ondersteuning bieden voor andere programmeertalen om de ontwikkeling van ecosystemen verder uit te breiden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN