NEO

NEO koers is bullish en kan nog flink stijgen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NEO heeft de afgelopen maand een mooie prijsstijging gehad. De cryptocurrency stond een maand geleden rond de $11 en is in een maand tijd gestegen naar $15, volgens cijfers van CoinMarketCap. Een stijging van meer dan 35% in slechts een maand tijd.

Echter is de NEO koers nog steeds aanzienlijk gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit in begin 2018 rond de $158.

Bron: CoinMarketCap

Wat gaat de NEO koers doen?

Verschillende technische analisten voorspellen dat de koers opnieuw op het punt staat om te gaan stijgen, mede door de bullish signalen op de grafieken.

TraderXO

Cryptocurrency analist TraderXO gaf in een recente tweet aan dat hij denkt dat NEO de volgende grote crypto kan zijn voor een enorme stijging. Hij noemde NEO een ”slapende reus”. In zijn tweet zei hij het volgende:

“NEO – Is deze munt een slapende reus? Ik kijk er zeker naar uit om wat te kopen tijdens de pullback, als de gelegenheid zich voordoet. Zal dit nauwlettend volgen voor aanzienlijke aankondigingen in 2020.”

https://twitter.com/TraderX0X0/status/1228702712788869120

Bron: Twitter

MSDaan

Technische Analyst MSDaan van Benelux Crypto Trading Room is ook bullish wat betreft NEO. Er heeft zich eerder een longterm Inversed head en shoulders gevormd en deze is uitgebroken. Sindsdien is de cryptocurrency in een uptrend en hij verwacht dat deze trend zal doorzetten.

Bron: Telegram

Josh McGruff

Cryptohandelaar McGruff sprak in een recente tweet over de technische kracht van de crypto en zei dat NEO ‘klaar is om te gaan’.

“Als NEO deze weerstand breekt, dan stijgt het makkelijk met 50%. 4HR toont veel positief volume. 1D had net een 200/50 Golden Cross op de EMA. NEO is klaar om te stijgen.”

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN