Bitcoin Nieuws

PlanB: De Bitcoin koers gaat in 2021 de $100k aantikken

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Naast Antonio Pompliano, gelooft bekende trader PlanB ook dat de Bitcoin koers binnen 2 jaar de $100k gaat raken.

PlanB’s studie van maart 2019, getiteld “Modeling Bitcoin’s Value with Scarcity”, pleit voor een Bitcoin (BTC) koers van minimaal $55.000, na de halvering. Nu komt de trader echter, met behulp van jaarlijkse gegevens, op een nog hogere koersvoorspelling uit, namelijk $100.000. De datum die de analist eerder gaf aan zijn prijsvoorspelling is ergens in 2021.

Zoals PlanB gisteren via Twitter benadrukte, heeft hij al lang geleden voorspeld dat BTC het potentieel heeft om $20.000 te overtreffen in 2021. Een tweet van januari 2019, die hij heeft toegevoegd in zijn recente tweet, laat dit zien. Ondertussen bevestigt de tweet van gisteren dat hij gelooft dat een zescijferige Bitcoin nog steeds mogelijk is in 2021.

Hij zei het volgende op Twitter:

“Update: mijn 2 sats op de Bitcoin prijs:

– 2020: BTC blijft boven $8200 (dus we dalen NIET naar $6k of $4k niveaus die anderen nu voorspellen).

– Halvering mei 2020: Komt boven $10k.

– 2021: bull run begint na de halvering en eindigt boven $100k vóór december 2021.”

In januari vorig jaar deed PlanB nog een paar andere voorspellingen. Hij zei dat Bitcoin tijdens de rest van 2019 niet onder het 200-Weekly Moving Average zou komen, wat het nooit deed, en dat de prijs op het moment van de halvering rond de $8.000 zou liggen.

PlanB heeft nu enkele van deze eerdere voorspellingen herzien. Zoals hierboven vermeld, verwacht de analist nog steeds dat de echte bullrun in 2021 begint en de prijs eind volgend jaar boven de $100.000 uitkomt. Hij verwacht echter ook dat de BTC-prijs in 2020 op geen enkel moment onder de $8.200 zal dalen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN