Paris Saint Germain

Cryptocurrency app Socios laat fans Paris Saint-Germain stemmen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Heb je de laatste tijd gekeken naar een wedstrijd van Paris Saint-Germain (PSG), dan heb je waarschijnlijk advertenties over de Socios voorbij zien komen.

Socios is een app die is gebouwd op blockchain-technologie en een digitale valuta gebruikt, genaamd $CHZ. Fans hebben de mogelijkheid om Fan Tokens te kopen. Fans die de token bezitten, kunnen vervolgens hun stem uitbrengen op een aantal clubgerelateerde beslissingen.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan stemmen op welk muzieknummer er gedraaid zou moeten worden, bij een doelpunt of het kiezen van een zin die wordt ingeschreven op de aanvoerdersband.

Stemmen op de tekst van de aanvoerdersband is wat er nu gebeurd bij Paris Saint-Germain. Dit kunnen de fans van PSG allemaal doen via de Socios app.

Stem met Socios

Volgens de officiële website van PSG kunnen fans die $PSG Fan Tokens bezitten, kiezen uit de volgende drie berichten die in de armband van de aanvoerder moeten worden geschreven:

  1. 50 jaar, 40 trofeeën, slechts 1 passie.
  2. Ici c’est Parijs.
  3. Onze geschiedenis wordt legendarisch.

De stemronde is nu geopend en volgende maand wordt de gekozen zin aan de armband toegevoegd.

Marc Armstrong, van Paris Saint-Germain, zei:

“Dit is een zeer betekenisvol moment in de partnergeschiedenis van Paris Saint-Germain x Socios.com. Dankzij de lancering van de PSG Fan Token kunnen onze fans nu belangrijke en symbolische beslissingen nemen voor de club. Vanaf vandaag versterkt de club de nabijheid van fans, wat een van onze belangrijkste waarden is.”

Verschillende voetbalclubs zoals AS Roma, West Ham United, Atlético Madrid en Galatasaray hebben ook een samenwerking met Socios.com.

Je kunt de app downloaden via de Apple App Store en Google Play.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN