Bitcoin witwassen

Tone Vays is ‘erg bearish’ na Tim Draper’s Bitcoin koers voorspelling van $250.000

Voormalig Wall Street-handelaar Tone Vays, zegt dat hij nu ‘erg bearish’ is na het bekijken van CNBC’s recente “Fast Money” aflevering. De super bullish $250.000 Bitcoin (BTC) koers voorspelling van de professionele cryptocurrency investeerder Tim Draper werd in deze aflevering onder de aandacht gebracht.

Tone Vays heeft in het verleden verschillende opmerkingen gemaakt die niet altijd even goed uitpakten. Zo maakte hij meerdere opmerkingen over de Bitcoin koers die uiterst verkeerd bleken te zijn. Dat is de reden waarom sommigen liever in de tegenovergestelde richting handelen.

Alhoewel zijn meest recente voorspelling, dat Bitcoin opnieuw onder het $7.000 niveau zou dalen, wel accuraat was. BTC zakte slechts twee dagen na zijn tweet naar $6.500

Josh Rager

Volgens handelaar Josh Rager is de cryptocurrency niet eens in de buurt van een potentiële bullish omkering totdat de Bitcoin koers boven de $8.000 uitstijgt. Dit prijsniveau is sinds 21 november niet meer behaald.

Foto: Josh Rager

In het geval van een bearish scenario, wanneer de Bitcoin koers zijn vorige support niet behoud, zal hij zich richten op het $5.300 prijsniveau.

Tone Vays gaf al eerder aan dat er slechte tijden aankomen voor Bitcoin. Het volledige artikel kun je hier lezen. Tim Draper is in tegendeel erg positief over Bitcoin. Zo gelooft hij dat Bitcoin miljoenen dollars waard gaat worden. Lees ons artikel hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN