KPMG crypto-bewaardiensten

ING Bank ontwikkelt bewaardienst-technologie voor cryptocurrencies

De Amsterdamse bank ING ontwikkelt naar verluidt bewaardienst-technologie voor cryptocurrencies. Dit meldde Reuters op donderdag 12 december.

De dienst voor bewaring van digitale activa, die door ING wordt ontwikkeld, maakt naar verluidt deel uit van een van de verschillende blockchain-gerelateerde initiatieven van de bank en bevindt zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium. De bank heeft naar verluidt gezegd dat het “steeds meer kansen ziet met betrekking tot digitale activa op zowel activa als back-up tokens.”

Verder gaf de bank aan dat het “bijzonder actief is om de technologie achter digitale activa verder te ontwikkelen om haar klanten conforme toegang tot dit opkomende ecosysteem te bieden.”

Anderen zijn ook al begonnen met het aanbieden van de bewaardiensten voor cryptocurrencies. Zo gaven wij vorige maand al aan dat Bakkt bewaardiensten had gelanceerd.

Tevens plaatste wij vandaag een bericht dat de Duitse solarisBank AG gisteren de lancering aangekondigd had van een nieuw bewaarplatform voor digitale activa. Het nieuwe platform wordt gerund als een dochteronderneming van solarisBank, genaamd solaris Digital Assets GmbH.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN