Ethereum 2.0 validators

Ethereum 2.0 validators kunnen 4,6% tot 10,3% verdienen

Ethereum 2.0 validators kunnen verwachten om 4,6% tot 10,3% te verdienen als beloning. Dit volgens een senior leidinggevende van ConsenSys, genaamd Collin Meyers. Dit volgens een artikel dat op vrijdag 25 oktober op Cointelegraph geplaatst werd.

Myers, hoofd van de wereldwijde productstrategie bij ConsenSys, beweert dat men minimaal 32 ETH nodig heeft om een ​​validator van de Ethereum 2.0 te worden.

Ethereum 2.0 is een belangrijke netwerkupgrade op de Ethereum-blockchain die klaar is om zijn huidige Proof-of-Work consensus-algoritme te verschuiven naar Proof-of-Stake, waarbij de blockvalidatiefunctie wordt overgedragen van miners naar netwerkvalidators. Zoals eerder gemeld zal de eerste fase van de overgang van Ethereum (ETH) naar Ethereum 2.0, naar verluidt, op 3 januari 2020 zal plaatsvinden.

Tijdens het Devcon 5 evenement heeft Myers ook een tool onthuld waarmee validators het jaarlijkse bruto- en netto-rendement kunnen berekenen, rekening houdend met hardware- en energiekosten. De ETH 2.0 Calculator staat gepland om tegelijk gelanceerd te worden met Ethereum 2.0.

Wil je meer informatie over ETH 2.0 Calculator? Join dan het onderstaande Telegram kanaal.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN