Bitcoin Nieuws

Mark Yusko: Bitcoin verkopen? Nooit.

Amerikaanse belegger, hedgefondsbeheerder en filantroop, Mark Yusko, vertelde CNBC op vrijdag 27 september dat het nooit de juiste moment geweest is om Bitcoin te verkopen.

De oprichter, CEO en chief investment officer van Morgan Creek Capital Management vergeleek de tienjarige geschiedenis van Bitcoin met Amazon en reageerde op de zorgen van de presentatrice, Melissa Lee, over de Bitcoin koers.

De jaarlijkse groei geeft Yusko, terwijl de prijs van Bitcoin op en neer kan gaan, een solide reden om te kopen en niet te verkopen.

“Alle indicatoren van het netwerk en de netwerkwaarde stijgen; de prijs van elk actief fluctueert.”

Voorbeelden hiervan waren hash snelheid, transactievolume en wallet aantallen, die dit jaar allemaal hun opwaartse beweging hebben voortgezet. Tevens plaatsten wij vandaag dat het aantal Bitcoin (BTC) Lightning Network (LN)-nodes voor het eerst 10.000 heeft bereikt.

Hierdoor concludeerde Yusko dus dat het verkopen van Bitcoin hetzelfde zou zijn als het verkopen van aandelen in Amazon, tot nu toe was er geen gunstig punt om dit te doen.

“In elk jaar, ook dit jaar, heeft het een dubbelcijferige daling gehad. De gemiddelde piek-tot-dal: 31% en tweemaal 90%. Wanneer was het juiste moment om te verkopen? Nooit.”

Gisteren plaatsten wij een nieuwe analyse van G-Cryptotargets. Ben je benieuwd hoe zij denken over de toekomst van Bitcoin? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN