NEXT.Exchange

NEXT.Exchange maandelijkse update

De afgelopen periode was een behoorlijk drukke maand voor het NEXT.Exchange team. Ze lijken niet te stoppen en de ontwikkelingen blijven doorgaan.

Heb je onze NEXT.Exchange review trouwens nog niet gelezen? Klik dan hier!

September was de start van hun beta testfase voor de NEXT.exchange v2.0 update. Dat belooft gebruikers de mogelijkheid te bieden om altcoins rechtstreeks tegen fiat te verhandelen, direct fiat te storten en op te nemen. Hierbij kun je denken aan PayPal fiat-geldopnames en een verscheidenheid aan andere functies die hier te vinden zijn.

Bèta testfase

Zoals gemeld door het team, begonnen ze community testers in september toe te laten. Op dit moment zijn er bijna 20 mensen die de v2.0 update testen.

Volgens bèta test update één en twee die onlangs door het team aan de community is verstrekt, verloopt het heel goed. NEXT is zich aan het voorbereiden op een mooie lancering, terwijl tegelijkertijd functies worden geïmplementeerd. Daarnaast worden er samen met de bèta testers tweaks en fixes uitgevoerd.

NEXT.chain groeit

NEXT.chain, is de eigen gemaakte Blockchain van NEXT die ze nog niet zo lang geleden hebben gebouwd en met succes hebben gelanceerd. NEXT.chain heeft een grondige community testnet fase doorlopen waarop kort daarna de release van het mainnet plaatsvond. Wat interessant is aan NEXT.chain is dat het is gebouwd op de Bitcoin core en Syscoin. Daarnaast heeft het bepaalde elementen van Dash om een sterk netwerk neer te zetten dat merge mining en Masternodes ondersteunt. Trouwens, de NEXT community zag onlangs hun 80ste Masternode live gaan. 

CEO interview

We hadden de kans op een kleine interview met Gleb Jout, die onlangs werd gepromoveerd tot de CEO van NEXT om zijn mening te horen over de cryptomarkt en de huidige staat van NEXT en de toekomst ervan. 

Vraag: Wat vind je van de huidige staat van de cryptocurrency markt?

G: We zitten nu zeker in een betere positie in vergelijking met waar we een jaar geleden waren. De uitgebreide cryptowinter, zoals velen het graag noemen, duwde veel projecten, die niet goed met hun financiën en mankracht omgingen, in de richting van instorten. Het deed goed werk om veel scam projecten te doen stoppen, maar meer filtering is absoluut nog nodig. Over het algemeen lijkt het erop dat dingen een beetje stabieler worden en dat regelgevers eraan werken om marktpartijen naar een samenhangend regelgeving landschap te brengen. De markt ziet er optimistisch uit, net zoals wij dat zijn. 

Vraag: Wat zijn enkele uitdagingen om een CEO te zijn voor een opkomend project binnen onze volatiele omgeving? Jullie zijn je exchange update aan het afronden, hebben een eigen blockchain, je team groeit en je community ook. Het is zeker geen gemakkelijke taak om dingen gaande te houden, kun je daar wat inzicht in geven? 

G: Ik zie het werk niet als gemakkelijk of moeilijk, die lijnen zijn vervaagd. Ik geniet ervan betrokken te zijn bij elk deel van de organisatie en waar mogelijk beschikbaar te zijn voor het team en onze communityleden. Ik zie wat ik doe niet eens als werk, het wordt een levensstijl, maar er is altijd tijd gereserveerd voor wat rust. Dingen georganiseerd en synchroon houden als er veel mensen op afstand aan het project werken, uit verschillende hoeken van de wereld, is een uitdaging, maar we managen het goed en worden er steeds beter in. De grootste uitdaging was het voet bij stuk houden tijdens de markt dump toen het moreel in de markt negatief was. We zijn bijna klaar met ons release, dus alles komt goed. 

Vraag: Wat zijn je korte termijn plannen voor NEXT kort nadat de NEXT.exchange update is gelanceerd?

G: Ik wil wat tijd nemen om de live versie van ons platform te testen. We zullen zeker nog een aantal bugs tegenkomen die opgelost moeten worden na het verlaten van de bèta. Als we daarmee klaar zijn, gaan we een marketing campagne lanceren, beginnen we met listen, het opnemen van verschillende communities onder het merk NEXT en het genereren van volume. Als een team zullen we er aan werken om ons publiekelijk zichtbaarder op te stellen. We voelen ons meer op ons gemak om deel te nemen aan zware marketingactiviteiten zodra we helemaal live zijn, maar dat lijkt me vanzelfsprekend. Daarnaast, gaan we veel werk verrichten om de utility en use cases van NEXT uit te breiden. Ik zie het zelf graag geïntegreerd worden op verschillende andere platformen.

Meteen een account maken op NEXT.Exchange? registreer je dan hier!

Bekijk hieronder de social media kanalen van NEXT.Exchange:
NEXT.Exchange Telegram
NEXT.Exchange Twitter
NEXT.Exchange Github
NEXT.Exchange Medium

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN