Libra Europa

Frankrijk gaat Libra in Europa blokkeren

Agence France-Presse (AFP) heeft vandaag, 12 september, gemeld dat Frankrijk van plan is om de ontwikkeling van Facebook’s Libra in Europa te blokkeren. Dit volgens een artikel dat verscheen op Cointelegraph.

Een onbevestigde publicatie van BreakingtheNews.net beweert dat dit is onthuld door de Franse minister van Financiën, Bruno Le Maire, die naar verluidt heeft betoogd dat het land niet failliet mag gaan vanwege de cryptocurrency in Europa en dat de ‘monetaire soevereiniteit van staten op het spel staat’.

De berichtgeving van Arab News sluit nauw aan bij deze rapporten. De krant citeert The Mayor’s Resolutely Stance als volgt:

“Ik wil absoluut duidelijk zijn: in deze omstandigheden kunnen we de ontwikkeling van Libra op Europese bodem niet goedkeuren.”

Zodra er meer nieuws is omtrent dit item, zullen wij jullie op de hoogte houden. Subscribe om dit soort berichten direct te ontvangen op je device.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN