Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers update door G-Cryptotargets (12-9)

Iedereen (althans het merendeel van de traders) verwacht dat Bitcoin de komende weken zal zakken. Hier moeten we echter voorzichtig mee zijn. Het meeste bloed is steeds te vinden in de omgekeerde richting. Na het houden van de support in de zone $9.800-$9.900 zijn wij echter bullish geworden. De reden? => Die kan je hieronder lezen.

Weekgrafiek

Eerst en vooral is er op de weekgrafiek een Bullish Engulfing te zien.

(Bullish Engulfing = een bearish close van een eerste candle, daaropvolgend een bullish candle die zonder rekening houdend met de wicks de volledige bearish candle bedekt).

Uit deze Bullish Engulfing kunnen we afleiden dat de kans groot is dat ook de volgende candle (die we nu aan het vormen zijn) boven de close van vorige week zal sluiten, namelijk $10.400.

Verder is op te merken dat we op 2 trendlijnen support gevonden hebben in de zone $9.800 – $9.900. De eerstvolgende resistance waar we mee te maken kunnen krijgen bij een prijsstijging is de zone $10.600-$11.000. Deze resistance zone zal een taaie worden omdat dit de dalende trendlijn is.

Waar we eventueel heen kunnen gaan bespreek ik graag hieronder.

Daggrafiek

Voorlopig houden we stand in de zone $9.800-$9.900 met enkele mooi rejections op de dagelijkse grafiek. Het mag misschien wel als toeval klinken maar opnieuw bevindt zich hier de fib retracement zone 0.65 – 0.618. Deze zone ($9.800-$9.900) heeft in het verleden al voor enkele goede steunpunten gezorgd.

Wij verwachten een stijging richting een dubbele top op $11.800-$12.000 + opvullen van het gap in de CME FUTURES Chart (zie de chart helemaal onderaan) om vervolgens dan toch een duik te nemen richting ons eerder doel in onze analyse van vorige week $7.150-$7.450. Om vervolgens dan ALLE registers open te trekken richting een All-Time-High.

4uur grafiek

Op de 4uur grafiek hebben we vastgesteld dat er mogelijk een omgekeerd Head & Shoulders patroon aan het vormen is. Linker- en rechterschouder vinden support in de eerder aangegeven zone ($9.800-$9.900). De neckline is te vinden in onze eerste resistance zone. Indien we een candle boven $11.000 sluiten, op de 4uur grafiek, dan kunnen we een forse stijging verwachten op het CME Futures gap op te vullen ($11.800-$12.000).

CME FUTURES Chart

Conclusie

Shortterm Bullish met als target $11.800-$12.000. Vanaf dit target verwachten we een daling richting de eerder aangegeven laagste CME Gap van $7.150-$7.450.

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

G Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

G-Cryptotargers heeft een Telegram kanaal waarbij je de hele maand september gratis tips kunt krijgen om te profiteren van schommelingen.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN