Bitcoin Nieuws

De Bitcoin koers zal $31.000 zijn in 2021

Volgens gegevens van de bekende analist, genaamd PlanB, zou de Bitcoin koers ongeveer $31.000 moeten gaan behalen in 2021. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph geplaatst werd.

PlanB publiceerde zijn analyse op 10 september via Twitter. Hij tweette het volgende plaatje:

De analyse combineert de Bitcoin prijs als een percentage van het laagste moeilijkheidsgraad, samen met het aantal blocks sinds het laatste dieptepunt.

Simpel gezegd, meet het de complexiteit van de vergelijkingen die miners moeten oplossen om blocks van Bitcoin-transacties te valideren. Het kan tevens een analyse zijn voor hoeveel concurrentie er is tussen Bitcoin-miners om het volgende block te vinden, want hoe hoger de concurrentie, hoe meer stimulans voor de moeilijkheid om groter te worden.

Volgens deze moeilijkheidscycli zal de volgende piek ongeveer $31.000 zijn in 2021.

Eerder vandaag plaatsten wij een bericht waarin DNB-woordvoerder Tobias Oudejans had aangegeven dat de huidige wetgeving voor de Nederlandse Tweede Kamer niet alleen binnenlandse bedrijven zal dwingen zich te registreren bij de centrale bank, maar ook dat buitenlandse entiteiten niet toegestaan zijn ​​om diensten binnen het land uit te voeren.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN