Cryptocurrency

Bitcoin nu ook te bewaren op Trezor

SatoshiLabs, de in Praag gevestigde fabrikant van hardware cryptocurrency wallets Trezor, heeft een betaversie uitgebracht van zijn nieuwe firmware die exclusief Bitcoin (BTC) ondersteunt. Dit meldde Satoshilabs in een blogpost op 9 september.

De nieuwe BTC firmware van SatoshiLabs is nu beschikbaar om gedownload te worden voor zowel de Trezor One als de Trezor Model T. Het bedrijf gaf ook aan dat zij volgende maand een “stabiele versie” van deze Bitcoin firmware willen introduceren.

Ze zeiden het volgende:

“Vanaf nu zullen we vier verschillende firmwareversies produceren. Overzichtelijk (volledige altcoin-ondersteuning + U2F/WebAuthn) en exclusief voor Bitcoin, voor zowel de Trezor One als de Model T. […] We hebben een aangepaste versie van zowel onze firmware als onze wallet ontworpen voor iedereen die het idee van Bitcoin ondersteunt. Elke Bitcoin gebruiker kan nu gebruikmaken van de wallet interface met niets anders dan Bitcoin.”

Volgens de aankondiging hebben gebruikers Trezor Model T (versie 2.1.0 of nieuwer) of Trezor One nodig om de nieuwe firmware te kunnen installeren. Zij hebben ook toegang nodig tot een Trezor Beta Wallet of trezorctl en moeten het correcte firmware-installatiebestand hebben.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN