Bitcoin Nieuws

Betaal met Bitcoin bij Duitse Burger King

Op de bezorg website en in de mobiele applicatie van de Burger King in Duitsland is het nu mogelijk om met Bitcoin te betalen. Dit volgens een artikel dat op dinsdag 3 september op Cointelegraph geplaatst werd.

Burger King is actief in 98 landen en heeft ruim 13.000 locaties die wereldwijd dagelijks meer dan 11 miljoen gasten bedienen. De jaarlijkse omzet wordt geschat op ongeveer $1,7 miljard.

Bron: Burger King

Bitcoin verscheen onlangs tussen de betalingsopties op de website van de officiële Duitse bezorgwebsite van Burger King en op de mobiele applicatie. Het is echter onduidelijk of Bitcoin nu ook geaccepteerd wordt in de fysieke Burger King-restaurants van Duitsland.

Het is echter niet de eerste keer dat de fastfood-keten Bitcoin is gaan accepteren. In de zomer van 2017 kondigde Burger King Rusland namelijk al aan dat ze Bitcoin-betalingen zouden gaan accepteren en introduceerde vervolgens eind augustus hun eigen virtuele valuta, genaamd Whoppercoin. In 2017 werd Bitcoin voor het eerst geaccepteerd door een andere Burger King in de Nederlandse stad Arnhem. Tegenwoordig kan dat helaas niet meer.

Arnhem staat al langer bekend als de Bitcoinstad van Nederland. Momenteel heeft de stad al meer dan 100 ondernemingen die besloten hebben om Bitcoin te accepteren.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN