Bakkt Bitcoin Futures

Bakkt-klanten kunnen begin september beginnen met storten

Klanten van Bakkt kunnen vanaf 6 september beginnen met het storten van hun geld in het Bakkt Warehouse voor de fysiek geleverde Bitcoin (BTC) -futures. Dit volgens een artikel dat op woensdag 28 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Bakkt Warehouse, een onderdeel van Bakkt Trust Company, is ontwikkeld met dezelfde cyber- en fysieke beveiliging als de New York Stock Exchange, die ook wordt beheerd door Bakkt’s moederbedrijf Intercontinental Exchange.

Eerder deze maand (28 augustus) kondigde het langverwachte crypto-handelsplatform Bakkt op Twitter al aan dat zij in 23 september zullen gaan starten. Het is nu duidelijk geworden dat Bakkt Warehouse begin september zal beginnen met het aanbieden van Bitcoin opslag van klanten.

Dit betekent dat de opslag weken voor de lancering van het platform gelanceerd zal worden. Het platform zal fysieke levering van Bitcoin mogelijk maken met end-to-end gereguleerde markten en bewaring.

De fysiek geleverde futures van Bakkt zijn het onderwerp geweest van veel anticipatie van de cryptogemeenschap omdat het bedrijf geconfronteerd werd met meerdere vertragingen bij het lanceren van het platform vanwege nalevingsproblemen. Om uiteindelijk een goedkeuring te krijgen, heeft Bakkt een tal van evenementen georganiseerd in New York en Chicago. Ze zijn ook gaan zitten met toezichthouders van de CFTC en de Securities and Exchange Commission (SEC), om dit uiteindelijk te realiseren.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN