Blockchain Keystore Bitcoin

Samsung voegt Bitcoin (BTC) ondersteuning toe

De Zuid-Koreaanse tech-gigant, Samsung, heeft stilletjes Bitcoin (BTC) ondersteuning toegevoegd aan zijn gedecentraliseerde app store, genaamd de Blockchain Keystore. Dit volgens een artikel dat op woensdag 14 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

De Keystore werd voor het eerst in juli van dit jaar uitgebracht, als onderdeel van de blockchain– en gedecentraliseerde applicatie (DApp) Software Development Kit (SDK) van Samsung.

Volgens de bijgewerkte informatie op de Samsung Developers-website ondersteunt de Keystore nu Bitcoin en Klaytn (de cryptocurrency die is gelanceerd door de Koreaanse internetgigant Kakao). Dit terwijl de Keystore aanvankelijk alleen de Ethereum-blockchain ondersteunde.

De website geeft aan dat de Blockchain Keystore wordt ondersteund op 6 verschillende apparaten van Samsung (Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G, Note10 en Note10+) en in zes rechtsgebieden (Canada, Duitsland, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk).

Eerder deze maand had Samsung de SDK uitgebreid met twee nieuwe diensten:

  1. Een AI-aangedreven digitale analyse DApp genaamd “Jupiter”.
  2. Een, op QR-code gebaseerde, peer-to-peer portemonnee, “Mars”.

Beide applicaties zijn geïntegreerd in de Galaxy S10 en nieuwer versies van de Samsung-smartphones.

Afgelopen maand werd al bekend dat Samsung en Pundi X’s samen zouden gaan werken om gebruikers de mogelijkheid te bieden om de XWallet-app te integreren in hun Samsung Blockchain-wallet.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN